Subotnji nogomet: Golubić srušio Bjelovar, Čakovcu i Poletu bod

Danas je odigrano četrnaest nogometnih susreta od 3. HNL sjever do trećih međimurskih nogometnih liga. Prohladno vrijeme i skliski tereni nisu baš išli na ruku ni igračima ni gledateljima. Kako je prošao preduskrsni nogometni dan pročitajte u nastavku.

3. HNL sjever: Golubić srušio Bjelovar, Čakovcu i Poletu bod


Nedelišće je golovima Denisa Golubića u drugom poluvremenu pobijedilo Bjelovar 2:0. Čakovec i Koprivnica nisu tresli mrežu. Imali su Čakovčani svoje prigode koje nisu znali realizirati, ali s obzirom na dvije posljednje domaće utakmice i bod je dobar.

Polet se obranio u Papuku. Graničar je poražen u Ždralovima 2:0 primivši po gol u svakom poluvremenu. Dobra igra Kotoripčana koji su golove primili nakon pogrešaka. Križevci su pobijedili Mladost iz Preloga 2:1. Prvi dio bez golova. Križevi su imali 2:0, a Mladost je smanjila pri kraju susreta.

3. HNL sjever: Nedelišiće – Bjelovar 2:0, Čakovec – Koprivnica 0:0, Mladost Ždralovi – Graničar Kotoriba 2:0, Križevci – Mladost Prelog 2:1 i Papuk – Polet 0:0

1. MNL: Sloga slavila u Novom Selu Rok

Prvi dio susreta Sloga je dobila 2:1. Omladinac se vraća na 2:2 i ne koristi kazneni udarac. Sloga to kažnjava trećim golom i odlazi s punim plijenom.

1. MNL: Omladinac Novo Selo Rok – Sloga Čakovec 2:3

2. MNL zapad: Tri domaće pobjede i petica Rudara

Hajduk je u Štrukovcu pobijedio Bratstvo 3:2. Prvi dio završio je 1:1. Domaćin je poveo, gost izjednačio. Hajduk trećim golom osvaja tri boda. Drava je istim rezultatom pobijedila Plave. Prvi dio bio je 2:0, u drugom je bilo i 3:0. Gosti smanjuju na 3:2 i tako ostaje do kraja.

Šenkovec je s golom u svakom dijelu pobijedio Strahoninec 2:0. Rudar je slavio 5:0 u Zasadbregu s dva gola u prvom i tri u drugom poluvremenu.

2. MNL zapad: Hajduk Štrukovec – Bratstvo Jurovec 3:2, Drava Kuršanec – Plavi Peklenica 3:2, Šenkovec – Strahoninec 2:0 i Zasadbreg – Rudar 0:5.

2. MNL istok: Hodošan golom do tri boda

Hodošan je golom u drugom poluvremenu pobijedio Kraljevčan 1:0.

2. MNL istok: Hodošan – Kraljevčan 1:0

3. MNL zapad: Slavili Omladinac i Torpedo

Omladinac je golom u prvom dijelu slavio u Brezju 1:0. Torpedo je pobijedio Parag 12:1. Prvi dio završio je 5:0.

3. MNL zapad Hajduk Brezje – Omladinac Mačkovec 0:1 i Torpedo – Parag 12:1

3. MNL istok: Petica Napretka

Napredak je s 5:1 bio bolji od Trnja. Već je nakon prvog dijela bilo 4:1.

3. MNL istok Napredak – Trnje 5:1

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije