Nogomet: Međimurje četvorkom fenjer lige prepustilo Croatiji iz Sesveta

Nogomet: Međimurje četvorkom fenjer lige prepustilo Croatiji iz Sesveta

U 22. kolu 2. HNL Međimurje je na stadionu Mladosti pobijedilo Croatiju iz Sesveta 4:1. Već nakon 27. minute bilo je 3:0.

Nakon minutu i dvadeset sekundi igre ubačaj Čakovčana, Jurin je igrao rukom, a sudac je pokazao na bijelu točku. Ćosić je bio realizator za 1:0.

U 15. minuti Tomić prodire po lijevoj strani, vraća loptu za Mikića koji ju mirno posprema u gol za 2:0.

Vratar Međimurja Bešenić izašao je iz igre u 22. minuti nakon jednog starta napadača Croatije. U pitanju su bili prsti desne ruke zbog kojih je završio u čakovčekoj bolnici. Zamijenio ga je mladi Tizaj.

U 27. minuti već je 3:0. Kombiniraju Nynkeu i Tomić koji sam izlazi pred vratara i šalje loptu u mrežu za 3:0.

Međimurje je imalo još dosta prigoda koje nisu uspjeli realizirati, da bi u posljednjim sekundama nadoknade prvog dijela Jurin smanji na 3:1.

U drugom dijelu Čakovčani su odigrali nešto zatvorenije, a pobjedu su potvrdili pri kraju susreta. U 80. minuti Puclin je srušen u kaznenom prostoru, a sudac je označio drugi kazneni udarac za Međimurje. Uz to igrač Croatie Benčak dobio je crveni karton.

Drugi puta s bijele točke bio je siguran Ćosić za konačni rezultat 4:1.

Međimurje je ovom pobjedom preskočilo Croatiju i sada ima 14 bodova, a posljednja Croatia je ostala na 13. Idućeg tjedna slijedi gostovanje u Sesvetama kod Radnika.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije