Nogomet: Obraz i savjest Rudara su kristalno čisti

Nakon naše subotnje objave u kojima smo naveli da su se pojavile kuloarske priče o tome kako je u susretu 2. MNL zapad Rudar poražen od Strahoninca 0:1 puštanjem utakmice javio nam se Dražen Srpak, predsjednik Nogometnog kluba Rudar iz Murskog Središća koji je demantirao neopravdane laži i trač.

Dražen Srpak u svom odgovoru navodi: “Najoštrije protestiram zbog napisa vašeg novinara ili suradnika od subote 31.03.2012. u članku “Slavlje Nedelišća, domaći porazi Čakovca i Rudara”. U članku naime autor navodi da je prema pričanju (?) NK “Rudar” pustio utakmicu NK “Strahonincu”.

“Riječ je o laži!

Nikome Rudar ništa nije pustio, niti će pustiti. Kad nismo pustili susjedima, a nismo zato jer se ne može nekome pustiti, a da se pri tome ne ošteti neko drugi, iz kojeg bismo razloga onda pustili direktnim protivnicima naših susjeda. Isto tako klub ništa nije dužan igračima.

Ja ne tvrdim da je to Vaš novinar – suradnik izmislio, ali je cijeloj međimurskoj javnosti prenio “moguće” nepoštenje NK “Rudara”, tj. prenio je najgnjusniji trač bez zrnca podloge i osramotio NK “Rudar”. Svi koji se imalo razumiju u nogomet, a bili su na utakmici znaju da o puštanju nema govora.

Rudar nije zabio više mrtvih prilika, gosti su dali sretan gol i uspjeli sačuvati vodstvo te osvojili tri vrijedna boda za svoj klub. Rudar obzirom na veliku bodovnu zalihu ima očito problema s motivacijom, a NK “Strahoninec ” je u toj utakmici imao itekako veliki imperativ za osvajanjem bodova.

Također smatram da ako ima bilo kakvih nedoumica oko takvih i sličnih stvari da bi bilo korektno kontaktirati i drugu stranu i čuti što ima za reći. Ako Vi mislite da nije tako mogu samo zaključiti da se poštenje više ne isplati. Moj obraz i savjest, a i obraz i savjest kluba sa kristalno čisti što Vi god o tome pisali i mislili.”


Dražen Srpak

Nesmotreno smo prenijeli opažanja nakon susreta koja nisu bila korektna. Namjera našeg portala nije bila nikoga omalovažavati niti sramotiti, ispričavamo se svima koje smo navodima u tekstu povrijedili ili doveli u sumnju regularnost utakmice Rudara i Strahoninca.


Uredništvo portala eMedjimurje.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije