Godišnja skupština Košarkaškog kluba Kotoriba

Redovnu godišnju skupštinu u svojoj novouređenoj prostoriji održali su članovi Košarkaškog kluba Kotoriba. Klub je prošle godine proslavio 35 godina postojanja.

Predsjednik Dobriša Zvošec podnio je izvješće o radu u kojem je iskazao zadovoljstvo što su svi planovi realizirani. No, zadovoljstvo nije potpuno jer rad i rezultati seniorske ekipe su zabrinjavajući i nikoga ne smiju ostaviti ravnodušnim, rekao je Zvošec. Najavio je da će uprava kluba u što kraćem roku napraviti analizu seniorske ekipe kako bi novu sezonu dočekali što spremniji.

Ono što veseli i donosi optimizam su igre mlađih kadeta i juniora. Rezultate u protekloj sezoni prezentirali su sami treneri. Prva ekipa koju trenira Roberto Ujlaki u C1 ligi ostvarila je svega jednu pobjedu i 19 poraza. Ujlaki je kao veliki problem koji ih je pratio kroz prvenstvo istaknuo nekompletnost jer su na polovici prvenstva ostali bez pet važnih igrača. Iako je igrao svega 6 kola, još uvijek povrijeđeni Alen Zvošec je najefikasniji prvotimac.

S mladim košarkašima rade Goran Munka i Rudi Balog. Treba istaknuti treće mjesto mlađih kadeta koje su ostvarili između 14 ekipa uz omjer 11 pobjeda i 2 poraza.. Najefikasniji igrač kod kadeta bio je Petar Fuš, a kod juniora Luka Plačko. Mlađi kadeti pojačani učenicima osmih razreda plasirali su se na državno školsko košarkaško prvenstvo koje će se u svibnju održati u Poreču.

U klubu nastavljaju sa Školom košarke u kojoj sudjeluju učenici nižih razreda i najavljuju 16. Streetball turnir koji je posvećen preminulom igraču i treneru Bojanu Zvošecu. Na skupu su dobru suradnju pohvalili ravnateljica škole Snježana Matoš, prof. i općinski načelnik Ljubomir Grgec. Grgec im je rekao da su previše samokritični i da to nisu zaslužili. – Uspjeh je koliko vas tu ima, što ste izašli na svaku utakmicu, uredili ste svoj prostor i držite klub na okupu. Rezultati će doći, a općina je uvijek tu da vam pomogne, poručio je Grgec.

Na kraju skupa predsjednik Zvošec je zahvalio igračima, trenerima, rukovodstvu kluba, roditeljima i sponzorima na doprinosi u realizaciji programa te istaknuo vrlo dobru suradnju sa OŠ Kotoriba i Općinom Kotoriba koja financijski prati njihov rad.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije