Nogomet: Slavlje Nedelišća, domaći porazi Čakovca i Rudara

3. HNL: Nedelišće slavilo, porazi Čakovca, Graničara i Poleta

Pred tristotinjak gledatelja Nedelišće je pobijedilo Podravinu 2:1. Na samom početku susreta vrlo sumnjiva situacija u kojoj gostujuću vratar ruši napadača Nedelišća, no sudac se nije oglasio. Prvi dio bez golova. U 71. minuti Levačić zabija sretno i spretno gol. Vratar je bio na lopti, no prošla mu je kroz ruke i noge.

Nakon desetak minuta igre najstroža kazna za Nedelišće. Prodor Nedelišća preko desne strane. Vratar Podravine ruši našeg igrača, a sudac pokazuje na bijelu točku. Gosti su prosvjedovali smatrajući da je akciji prethodilo zaleđe. Jagec je bio siguran realizator kaznenog udarca za 2:0.

Podravina je uspjela smanjiti nakon pet minuta na 2:1. Do kraja susreta dosta tenzija i naelektrizirana atmosfera, bilo je i dosta naguravanja u jednoj situaciji. Sudac je označio kraj u 17:42 minute izazvavši dosta čuđenja u publici, ali na zadovoljstvo domaćina.

Trener Nedelišća Želimir Orehovec bio je sretan uspjehom svoje momčadi jer nije bilo Vibovca, kartonirani je bio Perko, Đukes je probao, ali je izašao nakon petnaestak minuta, Treska je izdržao ozlijeđen cijelo poluvrijeme. U srijedu slijedi gostovanje kod Virja i Orehovec će morati računati na mlade snage. Još je dodao da je klubu bitan plasman u kupu pa će se dio sezone podrediti međimurskom kupu.

Čakovec je kod kuće poražen od Croatie 0:1. Gosti su zabili gol u prvom dijelu i uspjeli su održati netaknutu mrežu. Križevci su bili bolji od Graničara 3:2. Prvi dio završio je 1:0. Domaćin je imao i 3:0, Graničar je smanjio na 3:2, ali za više nije bilo snage. Ivančica je nadvisila Polet rezultatom 5:1.

1. MNL: Slavlje Centrometala, remi u Slakovcu

Centrometal je u Macincu pobijedio Sokola 2:0 zabivši po gol u svakom poluvremenu. Sloboda je u Slakovcu odigrala s Podturnom 1:1. Domaćin je dobio prvi dio 1:0, a gosti su u drugom dijelu jednim golom došli do jednog boda.

2. MNL zapad: Lider Rudar poražen od zadnjeg Strahoninca

U Murskome Središću Rudar je poražen od Strahoninca 0:1. Gol je pao u prvom dijelu. Kako je riječ o lideru i fenjerašu već su krenule priče o puštanju utakmice, kako su u Rudaru dužni igračima pa je to razlog ovog (ne)namjernog poraza… Domaćin nije realizirao više stopostotnih prigoda. Venera i Mladost Selnica nisu našli put do mreže u Svetom Jurju na Bregu. Susret je završio 0:0.

2. MNL istok: Gol Hodošana za tri boda

U Čehovcu je ČSK poražen od Hodošana 0:1. Prvi dio završio je bez golova. U drugom dijelu Hodošan je jednim golom došao do punog plijena.

3. MNL zapad: Derbi Donjem Koncovčaku

Pred dvjestotinjak gledatelja u derbiju je Donji Koncovčak na svom travnjaku pobijedio Torpeda iz Križovca 2:0. Prvi dio bez golova. U nastavku je domaćin našao put do mreže i zakomplicirao vrh tablice.

3. MNL istok: Lider Napredak sedmicom najavio odlično proljeće

Napredak je u Gornjem Kraljevcu pobijedio Radnički iz Gardinovca 7:1. Prvi dio završio je 3:0. Napredak se sprema za ligu više, a ovakva pobjeda sigurno će im dati vjetar u leđa za proljetni dio sezone.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije