KOŠARKA

KOŠARKAŠKI VIKEND Donosimo rezultate međimurskih klubova

Provjerite rezultate

Treća liga sjever igrala se prema rasporedu. U Lepoglavi gostovao je KK Rudar iz Murskog Središća te nakon neizvjesne utakmice upisao pobjedu rezultatom 71:72. KK Globetka Čakovec je ugostio KK Varteks, a susret je završio 70:55 u korist domaćina. KK Kotoriba je gostovala u Čakovcu kod KK-a Međimurje wildboars, a domaćini su bili uvjerljivo bolji i pobijedili 101:49.

Kadeti KK-a Međimurje otputovali su u Zadar gdje su odigrali drugo i treće kolo Jedinstvene kadetske lige. U subotu su protiv KK-a Zadar izgubili 116:43. Iako su se dečki borili, protivnici su ipak bili uvjerljivo bolji.

U nedjelju ista ekipa je unaprijed odigrala utakmicu četvrtog kola protiv kadetske ekipe premijer prvoligaša Sonik Puntamike. Iako su se nadali da će ova utakmica biti ravnopravnija, na kraju su ipak upisali još jedan poraz rezultatom 107:51.

Toplice Sveti Martin su ovog vikenda bile centar veteranske košarke. Naime, održan je, sad već tradicionalni, veteranski turnir “Vincekovo 2022”. Na turniru je sudjelovalo 27 ekipa u četiri kategorije. Žene 35+, muški 40+, muški 50+ i muški 55+. U svakoj kategoriji odigrane su odlične utakmice, a u ukupnom poretku u kategoriji žene 35+ prvo mjesto odnijela je ekipa iz Mađarske, HUN-K8, u kategoriji muški 40+ na vrhu je bila ekipa MORH iz Zagreba, u kategoriji muški 50+ zlato je uzela ekipa Mamut sport iz Slovenije, a pojačana igračima iz Međimurja, dok je su najstariji u kategoriji 55+ prvo mjesto osvojili Štajerska, a u finalu su igrali protiv veterana iz Međimurja.

Na turniru su podijeljene i prigodne nagrade, a organizator turnira Željko Levačić na kraju je zahvalio svima na ugodnom druženju, čestitao pobjednicima i pozvao sve prisutne na isto mjesto i sljedeće godine.

Seniorke iz ŽKK-a Radost Čakovec odigrale su utakmicu protiv KK-a Podravac Virje. U prorijeđenom sastavu u početku utakmice pružile su solidan otpor, ali ekipa iz Virja iskoristila je neprisutnost nekih glavnih igračica i pobijedila 33:71.

Najnovije