NASLIJEDILA KAJU KRNJAK

STK PUTJANE Željka Podgorelec Sirc nova predsjednica

Novom vodstvu želimo puno uspjeha u radu

U subotu, 8. siječnja u prostorijama STK Putjane, održana je izborna skupština kluba STK Putjane. Na početku je dosadašnja predsjednica Kaja Krnjak podnijela izvješće o radu i financijsko izvješće kluba. Izvješća su jednoglasno prihvaćena, te je istaknuta pohvala od članova kluba da je uspješno održana stabilnost kluba u ovim izazovnim vremenima, kao i ostanak prve muške ekipe u prvoj hrvatskoj ligi te njezina stabilnost i uspješni rezultati.

Pohvaljen je također i rad sa mladim naraštajima u njezinom mandatu. Mladi igrači iz stolnoteniske škole Putjane prvi put su se susreli sa stolnoteniskom lopticom, a marljivim treniranjem pokazali su veliki napredak, dok su se posebno istaknuli Marta i Ana Novak, Franka Mesarić, Matija Volf, Ivor Colev, Matija Strbat… Oni nastavljaju karijeru u klubovima koji im još više mogu omogućiti napredak te ih financijski popratiti na brojnim natjecanjima diljem Hrvatske i šire.

Nakon toga odabrana je jednoglasno nova predsjednica Željka Podgorelec Sirc, dok su joj se pridružili u svojstvu tajnika Zlatko Murković te blagajnik kluba Davor Nikolić.

Plan za iduće razdoblje je nastavak rada sa mladim snagama kluba, te stvaranje nove generacije igrača i igračica pod vodstvom trenera Zorana Novaka i Kaje Krnjak, kao i ostanak i stabilnost prve ekipe i daljnje natjecanje u prvoj hrvatskoj ligi. Također je plan da se što jače uključe žene u sportske aktivnosti u stolnom tenisu, kako rekreativno tako i u samu stolnotenisku igru pod vodstvom Željke Podgorelec Sirc. Kako Zlatko Murković već marljivo i strpljivo radi s osobama s posebnim potrebama tu će praksu, na njihovu radost, nastaviti i dalje.

Skupština je završena te se nastavilo druženje u prostorijama kluba. Novom vodstvu želimo puno sportskih uspjeha u radu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije