BSK izbacio Čakovec, Šenkovec spretniji od Sloge nakon jedanaesteraca

Odigrano je sedam susreta osmine finala Međimurskog nogometnog saveza.

Nedelišće je očekivano lako prošlo Vidovčana iz Donjeg Vidovca. Već nakon prvog dijela bilo je 3:0.

U 2. minuti domaća momčad imala je slobodan udarac, nakon udarca prema golu lopta dolazi do Ivana Jarića koji zabija za 1-0. Već u 15. minuti zbog ozljede izlazi Danijel Jagec, a u igru ulazi Luka Perišić. Kasnije su svoj udarac iz daljine iskušali Jarić i Davor Balent, ali oba udarca odlaze uz stativu. Drugi pogodak djelo je Nine Vizingera, koji se u 32. minuti sam našao pred gostujućim vratarem Kranjecom i mirno poslao loptu u gol. Za 3-0 zaslužan je Tomislav Levačić koji je sa svojim pogotkom zaključio prvo poluvrijeme. Imao je i Vidovčan nekoliko prilika no nije bilo opasnosti za Novaka koji je hrabro izlazio s gola te im smanjio šansu za gol, prenosi Nk-Nedelisce.blog.hr.

Gosti su rezultatski zaostatak od tri gola držali do 60. minute kad je Franjo Pintarić postigao pogodak za već uvjerljivih 4-0. Pogodak za 5-0 djelo je dvojice najmlađih koji su nastupili, tek 17-godišnjaka, u 70. minuti Timotej Pintarić je odlično proigrao Matea Novaka te mu asistirao, a ovaj iz neposredne blizine šalje loptu u gol. Točku na i postavio je Perišić pogotkom u 84. minuti. Cijelo izvješće sa utakmice Nedelišća i Vidovčana pročitajte klikom ovdje.

Mladost je u Ivanoncu poražena od Dinama iz Palovca 1:4. Prvi dio je završio 0:1. U drugom dijelu je bilo 0:4, da bi Mladost zabila počasni gol za 1:4.

BSK je u Belici jednim golom u prvom dijelu izbacio Čakovec slavivši 1:0.

U Novom Selu na Dravi Jedinstvo je poraženo od Centrometala 0:1 koji je zabio gol u prvom poluvremenu nakon pola sata igre.

U Hlapičini je Mura poražena od Slobode iz Slakovca 2:0.

Trnovec je izgubio od Hodošana 0:4. Gosti su već nakon prvog dijela vodili 3:0.

Jedini susret koji je završio izvođenjem jedanaesteraca bio je između Šenkovca i Sloga iz Čakovca. Susret je završio 0:0. Šenkovec je bio spretniji i pobijedio 4:3.

Parovi četvrtfinala

U četvrtfinalu će igrati Dinamo Palovec – BSK, Centrometal – Nedelišće, Sloboda Slakovec – Podturen i Hodošan – Šenkovec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije