ODBOJKA

ŽOK KAŠTEL Pobjeda Kaštela u Sisku

Sljedećeg vikenda očekuje ih domaćinstvo kada dolazi ekipa HOK Gorica, a druga ekipa gostuje kod ekipe ŽOK Toplice I

Ovaj vikend bio je rezerviran za prvo ovosezonsko gostovanje naših seniorki. U subotu, 16.10. seniorke su u Sisku protiv ekipe OK Sisak odradile lavovski posao i osvojile nova 3 boda drugom uzastopnom pobjedom. Djevojke su na terenu pokazale kako se tijekom tjedna ozbiljno pripremaju i treniraju za nadolazeće utakmice. 

Utakmica se završila u tri seta (25:14, 25:17, 25:13), a u svaka tri je Kaštel pokazao dominaciju. Na svim su pozicijama djevojke bile u potpunosti sigurne i ponovno su pokazale želju i borbenost kao i prošlog vikenda. Sljedećeg vikenda očekuje ih domaćinstvo kada dolazi ekipa HOK Gorica.

– Očekujemo vidjeti istu borbenost i želju kao i proteklih utakmica, a djevojke će zasigurno marljivo trenirati i to pokazati na domaćem terenu uz dodatno samopouzdanje koje im on pruža. Čestitke djevojkama i treneru Marku koji vodi naše seniorke te se nadamo da će zajedno nizati još puno uspjeha!- poruka je iz kluba.

Nakon odlične igre seniorka, tri boda upisala je i druga ekipa ŽOK-a Kaštel. Djevojke su igrale protiv ekipe OK Nedelišće Elting II. Utakmica je također završila u tri seta s rezultatom 3:0 (25:16, 25:18, 25:20) u korist domaće ekipe.

– Sljedećeg vikenda djevojke gostuju kod ekipe ŽOK Toplice I. Želimo im svu sreću kako bi nastavile u istom smjeru kojim su krenule, za pobjedama. Čestitke djevojkama i trenerici Darini! AJMO KAŠTEL!- poručuju iz kluba.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije