KOŠARKA

KOŠARKAŠKI VIKEND Odigran niz susreta u svim kategorijama

Pogledajte rezultate odigranih utakmica

Već u ponedjeljak je počelo odigravanje utakmica prema rasporedu U13 lige. Susret između KK “Mladost” Ivanovec i KK “Grafičar” Ludreg završio je u korist domaćina rezultatom 54:37.

Prva utakmica U15 lige ovog vikenda odigrana je između KK Čakovec i KK Međimurje. Međimurje je već u prvoj četvrtini steklo značajnu prednost te je utakmica završila velikom razlikom, a konačni rezultat je bio 34:113. Istovremeno je KK Donji Kraljevec ugostio KK Nedelišće. Iako poznati kao dobri domaćini, dečki iz Donjeg Kraljevca nisu dali gostima priliku za opuštanje te su tako pobijedili uvjerljivom razlikom i rezultatom 139:12. U goste KK-u “Mladost” Ivanovec stigla je ekipa KK Vindija iz Varaždina. Varaždinci su bili dobro raspoloženi pa je tako pobjeda otišla preko Drave, a susret je završio 15:97. U Ludbregu je KK Kotoriba izgubio utakmicu rezultatom 126:13

U Kotoribi, KK Dubravčan i KK Donji Kraljevec odigrali su utakmicu lige U19. Iako je Donji Kraljevec stekao prednost već na početku, mlađa ekipa Dubravčana odigrala je dobru utakmicu koja je završila 51:73, a ni jedan koš nije postignut lagano.

Seniori KK Međimurja su otputovali u Viroviticu i odigrali drugo kolo druge muške lige protiv KK-a Virovitica te nakon dobre borbe i odlične igre pobijedili rezultatom 81:97.

Cure su subotnje prijepodne provele na regionalnom treningu regije Sjever za djevojke 2006. i 2007. godište u Varaždinu. Priliku da sudjeluju na treningu dobile su Vida Novak, Asja Kasapović, Lori Drk i Anja Marodi, sve članice ŽKK-a “Radost” Čakovec. Pune dojmova i zahvalne na prilici pokazale su da mogu konkurirati najboljim igračicama regije u svom godištu.

Vikend su zaključile djevojke iz “Radosti” u Virju odigravši utakmicu Z17. Susret je završio rezultatom 77:41 u korist domaćina.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije