NOGOMET

MNS Sastanak nezadovoljnih klubova koji čine većinu u skupštini ovog četvrtka na Mesapu

Najavljuju se i prijave disciplinskoj komisiji pojedinih članova koji su nelegalno sazvali Izvršni odbor, nepoštujući odluke Skupštine kao najvišeg tijela organizacije

Kako doznajemo iz povjerljivih izvora, za sutra u 19 sati je u prostorijama Mesapa najavljen sastanak klubova koji su većinom glasova na posljednjoj skupštini MNS-a, nakon što je bivši predsjednik Saveza podnio ostavku i napustio skupštinu, izglasali razrješenje predsjednika i Izvršnog odbora. Oni čine većinu Skupštine i ne priznaju legitimitet Izvršnog odbora koji je jučer sazvao skupštinu i donio druge odluke.

Kako doznajemo, sutra će sazvati skupštinu, a sudeći prema omjeru snaga na zadnjoj skupštini, imaju veliku većinu, što im je i glavni argument u ovoj situaciji. Posebno ističu činjenicu da je prema Statutu Skupština najvše tijelo, koje će ujedno sazvati izbornu Skupštinu nakon što su razriješili Izvršni odbor i predsjednika.

Također, najavljuju se i prijave disciplinskoj komisiji pojedinih članova koji su nelegalno sazvali Izvršni odbor, nepoštujući odluke Skupštine kao najvišeg tijela organizacije.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije