TENIS

TK DUBRAVČAN Završena još jedna teniska piramida, Stanislav Žinić pobjednik

Raduje da svake godine interes za igranje Teniske piramide ne jenjava te da se svake godine pojavljuju neka nova lica koja se probaju okušati u igranju ove lijepe igre

Završila je još jedna Teniska piramida, specifično natjecanje koje traje tokom cijele teniske sezone i u kojem igrači igraju po skupinama svaki sa svakim te se pobjednici prelaze u višu skupinu, a posljednji u nižu skupinu. Na taj način su odigrana 3 ciklusa. 
Ove godine u teniskoj piramidi sudjelovalo je oko 50 tenisača. Najboljih, najupornijih, najspretnijih 16 plasiralo su u završnicu. Prvih osam u glavnu skupinu, a drugih osam u utješnu skupinu. Nakon razigravanja u svakoj skupini ostala su četvorica najboljih koji su u petak 1.10.2021. odigrali  finalne mečeve kao i mečeve za treće mjesto. Nakon uzbudljivih mečeva u svakoj skupini dobili smo i pobjednike u obje skupine.
U glavnoj skupini koju smo nazvali Masters skupina, Stanislav Žinić pobijedio je Filipa Fabića i tako postao pobjednikom ovogodišnje Teniske piramide. Velike čestitke našem Stanku koji je pokazao da još uvijek uspješno odolijeva nadolazećim mladim snagama i da je još uvijek prvi reket Donje Dubrave. Treće mjesto osvojio je Ivica Pongrac koji je bio uspješniji od Karla Horvata.
Pobjednik utješne skupine je Danijel Papp koji je u finalu pobijedio Damjana Jadana, a u borbi za treće mjesto u utješnoj skupini Ivan Latin bio je bolji od Igora Goluba.  
Svi sudionici završnice dobili su prigodne poklone dok je pobjednik dobio i prijelazni pehar kao i pehar u trajno vlasništvo. Raduje da  svake godine interes za igranje Teniske piramide ne jenjava te da se svake godine pojavljuju neka nova lica koja se probaju okušati u igranju ove lijepe igre. Nadamo se da će i sljedeće godine biti puno prijavljenih igrača i uvjereni smo da će Teniska piramida i sljedeće godine biti uzbudljiva i napeta kao i sve do sada.
Sama završnica protekla je u natjecateljskoj atmosferi uz dosta gledatelja i navijača, ali bilo je i opušteno i veselo zahvaljujući finim ribama koje su pripremili naši dragi prijatelji i majstori u pripremanju ribe Marko i Pero.

Za TK “Dubravčan”,
      Anđelko Lisjak

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije