NOGOMET

BREZJE Veterani Hajduka u novoj opremi

Veterani Nogometnog kluba Hajduk Brezje dobili su novu opremu, a sponzori su dvojica igrača ove ekipe.


Veterani Nogometnog kluba Hajduk iz Brezje u petak su zaigrali u novim dresovima. Sponzori su dvojica igrača ove ekipe, Nenad Gregorinčić s tvrtkom Doratex i Mario Hren s tvrtkom Elektro-blisk. Veteranska ekipa najljepše zahvaljuje svojim suigračima na opremi.

Brezovska veteranska ekipa ove je sezone popunila redove i nakon što se ekipa uigra očekuju se i bolji rezultati, a ni raspored prvenstva im baš nije išao na ruku. Kod kuće su uspjeli odigrati neriješeno s favoriziranim Omladincem iz Novog Sela Rok, imali su vodstva protiv Strahoninca u gostima gdje su na kraju minimalno poraženi te kod kuće protiv Bratstva iz Savske Vesi gdje su također bili poraženi u završnici susreta.

Unatoč slabijem bodovnom učinku na utakmicama se okuplja veći broj igrača nego protekle sezone koji se trude dati svoj maksimum, a hoće li to biti dovoljno za bolji bodovni učinak ostaje za vidjeti do kraja jesenskog dijela prvenstva kada će još igrati sa Slogom u Čakovcu te za kraj imaju dva susjedska derbija sa Slobodom Slakovec kod kuće i Šenkovcem u gostima. Tijekom zimskog dijela u planu je budu li uvjeti povoljni zaigrati mali nogomet u jurjevskoj dvorani.

Veterani Hajduka u novim dresovima
 

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije