RIBOLOV

SPORTSKI RIBOLOV ŠRK TSH Sensas Matchfishing Čakovec prvak Hrvatske

Suvereno su osvojili 1.mjesto i naslov državnog prvaka i osigurali nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu iduće godine u Belgiji

Međimurski sport ima još jednog državnog momčadskog prvaka. To su nakon 12 održanih kola Prve lige u sportskom ribolovu natjecatelji ŠRK “TSH” Sensas Matchfishing Čakovec. Koji su suvereno osvojili 1.mjesto i naslov državnog prvaka i osigurali nastup na Svjetskom klupskom prvenstvu iduće godine u Belgiji. Naslov prvaka osvojili su s 14 bodova prednosti ispred drugoplasiranog sastava ŠRK “Bjelka” GME Garbolino iz Sunje i 16 bodova prednosti pred trećeplasiranim sastavom ŠRK “Klen” Sveta Marija. Iako su naslov prvaka osvojili uoči posljednjeg prvenstvenog kola, Čakovčani su to 1. mjestom dodatno potvrdili u posljednjem kolu održanom u Banovoj Jaruzi. Tijekom svih 12 kola ekipa je nastupala u slijedećem sastavu: Alan Perko, Željko Raženj, Sandi Matijašević, Želimir Pavlic, Martin Tisaj i Mitja Kmetec, tu je i trenerski dvojac: Miljenko Perko i Davor Kolmanić, a u pojedinačnoj konkurenciji Željko Raženj je bio prvi, a Alan Perko treći te su time obojica osigurali status reprezentativaca i predstavljat će Hrvatsku na Svjetskom prvenstvu koje će se iduće godine održati u Hrvatskoj.

Konačni poredak 1. lige: TSH Čakovec, Bjelka Sunja, Klen Sveta Marija, Ilova Garešnica, Sava Županja, Som Kotoriba, Zagreb Topfishing, Štuka Torčec, Varaždin Interland, Amur Darda, Linjak Palovec, Rak Rakitje.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije