Nogomet: “Sramota! Ni vrtićka ekipa ne primi tri gola u tri minute!”

Nogomet: “Sramota! Ni vrtićka ekipa ne primi tri gola u tri minute!”

Riječima iz naslova počastio je trener Damir Biškup svoje igrače Međimurja nakon domaćeg poraza od Hrvatskog dragovoljca 0:3. Čakovčani u cijelom susretu nisu uspjeli napraviti suvislu akciju kojom bi zaprijetili gostujućem vrataru.

Prvi dio bez golova i bez prigoda. Vratari i kapetani svojih ekipa Bešenić i Čović nisu imali u prvom dijelu posla. U drugom dijelu također rastrgana igra, puno netočnih dodavanja, krivih i izgubljenih lopti. Mikić je imao idealnu loptu u 60. minuti koju je možda trebao primiti i zaprijetiti vrataru. Pucao je iz prve traljavo, vratar je to lako pokupio.

Potop u tri minute. Ubačaj s desne strane koristi gostujući igrač Ivan Božić. Pravi eurogol škaricama. Naši su očito bili šokirani. Borzić je imao čistu loptu kao posljedni čovjek, pod pritiskom Maria Rašića griješi. Rašić sam izlazi pred Bešenića kojeg lako vara i već je 0:2.

Međimurje – Hrvatski Dragovoljac

U idućem napadu Rašić dobiva loptu na desnoj strani, opet sam izlazi pred vratara Bešenića ispod kojeg šalje u loptu za gol i konačnih 0:3.

Da ne komentiramo bezidejnost, jalovost i nemoć igrača Međimurja na njih je tešku paljbu sasuo trener Damir Biškup rekavši da se ovo ne može dogoditi ni vrtićkoj ekipi te da se ne može igrati hodajući po terenu.

 
3. HNL: Pobjeda Mladosti, remi Čakovca i poraz Poleta

Mladost je u Prelogu dočekala Slatinu i slavila 2:1. Prvi dio dobili su gosti 0:1. Andre izjednačuje za 1:1, a Radiković drugim golom donosi tri boda i radost domaćinu. Čakovec je u Križevcima odigrao 0:0. Domaćin nije realizirao kazneni uadarac u 17. minuti. Polet je u Pribislavcu stradao od Bjelovara 1:5. Prvi dio je završio 0:5. Polet je zabio počasni gol u 90. minuti iz kaznenog udarca. Strijelac je bio Halilović.

Polet – Bjelovar

Međimurske lige: Samo Slakovčani slavili kod kuće

 
U 1. MNL Sloboda je u Slakovcu pobijedila Slogu iz Čakovca 2:1. Prvi dio Slakovčani su dobili 1:0. U drugom dijelu nisu realizirali kazneni udarac, ali zato zabijaju iz igre. Sloga je uspjela smanjiti golom iz slobodnog udarca.

Omladinac je u Novom Selu Rok poražen od Centrometala 0:2 primivši oba gola u drugom dijelu igre. U 2. MNL istok Hodošan je iznenađujuće poražen kod kuće od Budućnosti iz Podbresta 0:1. Gosti su gol dali na početku drugog poluvremena. U 2. MNL zapad Strahoninec i Venera odigrali su 0:0.

Omladinac – Centrometal

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije