NOGOMET

NŠ SLOGA ČAKOVEC Najveći uspjeh NŠ ‘Sloga’ Čakovec, plasman u 1. NL Središte Sjever

Ovim rezultatom od sljedeće nogometne sezone Nogometna škola "Sloga" Čakovec igrati će u ligi s najboljim nogometnim klubovima i školama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj

Nogometna škola “Sloga” Čakovec jedna je od bolje organiziranih nogometnih škola u Međimurju. Trenutno broji više od 150 mladih nogometaša koji svakodnevno 12 mjeseci na godinu treniraju pod trenerskim vodstvom sedmorice trenera od kojih su pet magistri kineziologije. Za rad s mladim nogometašima zaduženi su: Santino Debelec, mag.cin. (trener U7), Alan Belko, mag.cin. (trener U9), Siniša Baksa, prof., (trener U11), Marko Vinković, mag.cin. (trener U13), Pero Obadić, mag.cin., (trener U15) i voditelj škole Tihomir Blažeka, mag.cin., (trener U17 i U19). Za rad s vratarima zadužen je Matija Mihalković. Tu su i uvijek prisutni pomoćni treneri Marko i Nikola Hančić.

Dugogodišnji kvalitetan rad rezultirao je ovogodišnjim naslovom u 2. NL HNS-a zapad Središte Sjever. U zbroju bodova ekipa U13 i U15 u sezoni 2020./2021. mladi Slogaši osvojili su 62 boda i postigli 138 pogodaka. Ovakvim rezultatom ekipe U11, U13 i U15 plasirale su se u 1. NL HNS-a Središte Sjever. Još jedna novost da ćemo od ove nogometne sezone s ekipama kadeta U17 (2005./2006. godište) i juniora U19 (2003./2004. godište) igrati u 2.NL HNS-a Središte Sjever.

Oni najmanji Slogaši, ekipe U7 i U9 Nogometne škole “Sloga” Čakovec također postižu zapažene rezultate, ekipa U9 (2012. godište) u sezoni 2020./21. osvojila je naslov prvaka Međimurja. Svake godine cilj je podići se razinu više, kako u nogometnom tako i u organizacijskom pogledu, velike zasluge u tome ima predsjednik Nogometne škole “Sloga” Čakovec Igor Žerjav – Žiži.

Kao što su već mnogi bili upoznati sa situacijom oko ulaska i “izbacivanja” ekipa Sloge iz 1. NL HNS-a Središta Sjever, htjeli bismo kao klub i nogometna škola dati kratki osvrt na situaciju. Kada su mladi nogometaši Sloge dobili zeleno svijetlo da mogu igrati u ligi koju su izborili, pojavile su se informacije u javnosti, na portalima i novinama kako su se za mlade nogometaše Sloge borili svi koji su to i morali. Prava istina je ovakva, od nadležnih nogometnih saveza kao klub i nogometna škola nismo dobili nikakav mail ili dopis. Podršku smo imali od instruktora saveza Damira Lepena i Tomislava Kralja u ime komisije za mlade. Ovim putem zahvaljujemo se svima koji su nam ponudili svoju pomoć, zahvaljujemo se onima koji su nam uistinu i pomogli, zahvaljujemo se našem bivšem igraču Bojanu Bacingeru, danas odvjetniku kod kojeg smo potražili pravnu pomoć i koji nam je u tome pomogao. Zahvaljujemo se svima koji su naš problem podijelili na društvenim mrežama i na taj način sa situacijom upoznali još više ljudi. Iznenađeni smo koliko ljudi nam se javilo i podržalo nas, još jednom smo si potvrdili da je put kojim Sloga kao nogometna škola i klub idu ispravan. Ovim rezultatom od sljedeće nogometne sezone Nogometna škola “Sloga” Čakovec igrati će u ligi s najboljim nogometnim klubovima i školama u sjeverozapadnoj Hrvatskoj.

Ovim putem pozivamo sve mlade nogometaše ili oni koji to žele postati da se pridruže našoj nogometnoj obitelji. Sve informacije možete pronaći na http://www.nssloga-cakovec.hr/ ili pozivom na broj 091/573 1798 (Tihomir Blažeka). email: nk.sloga.ck@gmail.com

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije