Izbor najboljih međimurskih sportaša i ekipa

Danas će se proglasiti najbolji međimurski sportaši i ekipe za 2011. godinu. Za najbolju sportašicu nominirane su Iva Mekovec iz Teniskog kluba Franjo Punčec, Melani Kraljić iz Atletskog kluba Međimurje, Stela Posavec iz Ženskog rukometnog kluba Zrinski, Tijana Tkalčec iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan i Vanda Kipke iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski.

Kod sportaša nominirani su Aleksandar Puklavec iz Atletskog kluba Nedelišće, Dino Kovačić iz Speedway kluba UNIA Donji Kraljevec, Filip Ude iz Gimnastičkog kluba Marijan Zadravec Macan, Krešimir Štrukelj iz Streličarskog kluba Katarina Zrinski i Neven Martinčević iz Rukometnog kluba Međimurje.

Najbolja ženska ekipa birat će se između Atletskog kluba Nedelišće, Karate kluba Nedelišće i Ženskog rukometnog kluba Zrinski Čakovec.

Pet muških ekipa kandidira za najbolju, a to su Atletski klub Međimurje, Badmintonski klub Međimurje, Odbojkaški klub Međimurje Centrometal, Streličarski klub Katarina Zrinski i kadeti Rukometnog kluba Međimurje.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije