Odbojka: Kako je Pejo ukrao naslov

U derbi utakmici 3. lige sjever koja je odlučivala o prvaku druga momčad Centrometala poražena je od varaždinskog Žereka rezultatom 3:2 nakon puna dva sata igre.

Za Žerek igra cijeli niz igrača koji su nedavno igrali za varaždinskog prvoligaša. Tu su Bregović, Juren, Detelj, Strelec i ostali. Takva jemomčad bila apsolutni favorit u današnjem susretu protiv ekipe koja je sastavljena od veterana i podmlatka črečanskog kluba. Međutim naša druga momčad ih je iznenadila, te povela 2:0 u setovima.

Prvi je bio 26:24, drugi 25:19. U trećem setu Varaždinci su vodili cijeli set osjetnom prednošću da bi naša momčad prvi put izjednačila na 23:23 i ušlo se u neizvjesnu završnicu koja je ipak pripala gostima 26:24. Nažalost par loših reakcija u obrani u ovoj završnici bile su kobne jer Varaždinci nisu više imali rješenja u napadu.

Nakon toga četvrti set lagano je pripao Žereku obzirom da su veterani u črečanskoj ekipi već bili na izmaku snaga. Kad je Žerek poveo u petom 6:1 činilo se da su slomili Centrometal II, ali tada počinje opet dobra igra domaćina, te je rezultat preokrenut i Črečinčari vode prvi put 13:12. Prvi su do meč lopte došli Varaždinci, no nisu je iskoristili. Tada do meč lopte dolazi i Centrometal, ali je također ne koristi. Tako se došlo do rezultata 16:16, a onda utakmicu odlučuje sudac Pejo Kopačević koji prvo ne sudi nošenu loptu gostima, a potom niti nimalo sporan blok out koji su vidjeli svi u dvorani osim njega.

Tako je susret završen 18:16. Zanimljivo je da je sudac utakmice otac igrača koji je nastupao za momčad Centrometala II, član uprave kluba i osoba koja delegira suce za ovu ligu. E sad…

Ovom pobjedom Žerek će gotovo sigurno osvojiti naslov prvaka, dok će Centrometal II osvojiti drugo mjesto što je također jako dobar rezultat.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije