Komentar nedjeljnog kola: Polet se izjednačio s liderom, slavlje Hodošana

1. međimurska liga: Poraz BSK-a, Polet se izjednačio s liderom

BSK je u Belici poražen od Slobode iz Slakovca 2:0. Slakovčani su zabili u prvom dijelu iz kaznenog udarca, a drugim golom u drugom dijelu potvrdili su pobjedu.

>>> Poraz nogometaša Međimurja i pobjeda nogometašica Trnave

>>> Nedelišće četvorkom ispratilo prelošku Mladost

>>> Dominik Glavina zabio za Varaždin u porazu od Istre 1961

>>> Jutarnji nogomet: Kotoripčanima bod, pobjede Sloge i Novakovčana

Dubravčan je bio najuvjerljiviji domaćin slavivši protiv Podturna 4:1. Prvi dio završio je 1:1. Podturen je poveo, a Dubravčan izjednačio. U drugom dijelu Dubravčan je zabio tri gola za sigurna tri boda.

U Palovcu je Dinamo zabio dva gola Čukovcu u prvom dijelu za pobjedu 2:0.

Polet je u Svetom Martinu na Muri pobijedio Omladinca iz Novog Sela Rok 2:1. Prvi dio bez golova. Polet je u drugom poluvremenu poveo, a Omladinac izjednačio. Polet još jednim golom dolazi do punog plijena i izjednačio se s BSK-om na vrhu tablice s 35 bodova.

Mladost je u Ivanovcu poražena od Spartaka 0:2 primivši po jedan gol u svakom poluvremenu. Sokol je s 2:0 pobijedio Naprijed zabivši oba gola u drugom dijelu susreta.

U osam utakmica šest domaćih pobjeda i dvije gostujuće uz 19 golova ili 2.3 gola po utakmici.

I. MEĐIMURSKA LIGA: Centrometal – Trnava (subota) 2:0, Sloga (Č) – Pušćine 1:0 (nedjelja u 10 sati), BSK – Sloboda (S) 0:2, Dinamo (P) – Čukovec 77 2:0, Dubravčan – Podturen 4:1, Polet (SMNM) – Omladinac (NSR) 2:1, Mladost (I) – Spartak 0:2, Sokol – Naprijed 2:0.

2. međimurska liga – istok: Hodošan slavio u derbiju u Palinovcu

U derbiju ovog kola Mladost je u Palinovcu poražena od prvog pratitelja Hodošana 0:2. Prvi dio završio je 0:1. Kod tog rezultata Mladost ne koristi kazneni udarac, a Hodošan drugim golom dolazi do sva tri boda i zaostatak od samo dva boda za prvim mjestom.

Galeb je u Oporovcu ostao kratkih rukava doživjevši poraz 1:2 od Kraljevčana. Prvi dio završio je 0:1, a Galeb je završio susret s devetoricom igrača. Bratstvo iz savske Vesi je u Čehovcu pobijedilo ČSK 1:0 golom iz prvog poluvremena. Predstavnici iz Čehovca su ljuti jer smatraju da im nije dosuđen kazneni udarac i da im je poništen regularni pogodak.

Draškovec i Croatia Orehovica jedini su se razišli miroljubivim rezultatom 2:2. Prvi dio završio je 1:1 kao i drugi. U Podbrestu poraz Budućnosti od Dinama iz Domašinca 1:3. Domaćin je primio gol već u prvoj minuti iz kaznenog udarca nakon neuspješnog izlaska vratara.

Vidovčan je pobijedio Mladost iz Svete Matije 3:0. Uvjerljivu pobjedu osigurali su u prvoj polovici prvog poluvremena kada su tri puta parali protivničku mrežu. U Donjem Mihaljevcu Drava je poražena od Dubrave 0:2. Gosti iz Sivice dali su po jedan gol u svakom poluvremenu.

U osam susreta samo dvije domaće pobjede uz pet gostujućih te jedan neriješen ishod. Pao je 21 gol ili 2.6 po susretu.

II. MEĐIMURSKA LIGA – ISTOK: Graničar (N) – Borac PMP 2:0 (nedjelja u 10,30 sati), Galeb – Kraljevčan 38 1:2, ČSK – Bratstvo (SV) 0:1, Draškovec – Croatia 2:2, Budućnost (P) – Dinamo (D) 1:3, Mladost (Pal.) – Hodošan 0:2, Vidovčan – Mladost (SM) 3:0, Drava (DM) – Dubrava 0:2.

2. međimurska liga zapad: U osam utakmica tek 18 golova

Nisu strijelci ove lige bili nešto raspoloženi. U osam susreta tek 18 golova daje 2.2 gola po utakmici. Po tri domaće pobjede i remija uz dva gostujuća slavlja.

Mura je poražena kod kuće od fenjeraša Strahoninca 1:2. Mura je dobila prvi dio 1:0. Strahoninec u nastavku izjednačuje za 1:1 i onda daje još jedan gol za velika tri boda u borbi za ostanak u ligi.

U Novom Selu na Dravi Jedinstvo je zabilo u svakom dijelu po jedan gol za pobjedu protiv Šenkovca 2:0. Bratstvo je u Jurovcu savladalo Dravu iz Kuršanca 2:1. Prvi dio završava 1:0. Drava u drugom izjednačuje na 1:1, no Bratstvo drugim golom dolazi do sva tri boda. Zasadbreg je pobijedio Mladost iz Selnice 4:1. Prvi dio završava miroljubivo 1:1. U drugom poluvremenu tri gola i tri boda za Zasadbreg.

Sloboda je u Mihovljanu poražena od Jedinstva iz Gornjeg Mihaljevca 0:1 primivši gol nakon šezdesetak minuta utakmice.

II. MEĐIMURSKA LIGA – ZAPAD: Rudar – Međimurec 1:1(subota), Venera– Plavi (Pek.) 0:0 (subota), Hajduk (Š) – Trnovec 1:1 (subota), Mura – Strahoninec 1:2, Jedinstvo (NSD) – Šenkovec 2:0, Bratstvo (J) – Drava (K) 2:1, Zasadbreg – Mladost (S) 4:1, Sloboda (M) – Jedinstvo (GM) 0:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije