Poraz nogometaša Međimurja i pobjeda nogometašica Trnave

U prijateljskom nogometnom susretu Međimurje je gostovalo u Zagrebu. Domaćin je slavio 5:2 slomivši Čakovčane u završnici susreta. Međimurje je vodilo 1:0 i 2:1. Nakon isključenja Borzića i izmjena igrača završnica je pripala Zagrepčanima koji su slavili s tri gola prednosti.

Trener Damir Biškup zadovoljan je s dvije trećine susreta kojeg su našli odigrali vrlo solidno. U idućem prvenstvenom kolu u Čakovcu gostuje Hrvatski dragovoljac čiji su izaslanici bili na utakmici u Zagrebu. Biškup je rekao da do susreta s Dragovoljcem slijedi taktička priprema, drugo kolo u kojem su bili slobodni Čakovčani su iskoristili za još jedne mini pripreme.

Dragovoljac je u aktualnom 17. kolu pobijedio vodeće Dugopolje s čak 4:1 čime je pokazao da će biti vrlo težak protivnik. Kolo prije Međimurje je odigralo u Čakovcu s istim protivnikom 1:1. Međimurje i Croatia Sesvete su na začelju tablice s 11 bodova, Dragovoljac je 9. s 18 bodova. U 3. kolu u Zagrebu su Dragovoljac i Međimurje odigrali 2:2.

Krenula je i 2. HNL za žene. Trnava iz Goričana gostovala je kod Podravine. Naše nogometašice bile su i ovaj puta vrlo uspješne pobijedivši domaću ekipu s 5:1.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije