Košarkaši OŠ Kotoriba izborili državno prvenstvo

U školskoj sportskoj dvorani u Kotoribi održana je poluzavršnica natjecanja Državnog prvenstva školskih športskih društava za šk. god. 2011./12 za košarkaše, učenike sedmih i osmih razreda.

Na turniru su igrali županijski pobjednici iz Međimurske, Varaždinske, Koprivničko-križevačke i Virovitičko-podravske županije. Bili su to članovi ŠŠD “Kotoriba”, ŠŠD “Bela IV” iz 4. OŠ-e Varaždin, ŠŠD “Podravac” iz Virja i ŠŠD “IBM” iz Virovitice i oni su činili tzv. skupinu sjever.

Pobjednici skupine postali su učenici OŠ Kotoriba. U finalnoj utakmici bili su bolji od učenika iz Virja 51:38. Prvim mjestom u skupini stekli su pravo natjecanja na završnici Državnog prvenstva školskih športskih društava u košarci koje će tijekom ove školske godine odigrati u Poreču.

Do ovako velikog uspjeha stigli su uz iskustvo i znanje trenera Rudolfa Baloga i Gorana Munke te veliku potporu profesorice tjelesne kulture Danijele Krobot.

Podebljanim slovima u školskoj spomenici bit će ispisana imena Nevena Anderlona, Adriana Zvošeca, Karla Žinića, Borne Valpatića, Emila Jankovića, Karla Bogomoleca, Sandra Vidovića, Matije Sabola, Petra Fuša, Marka Pintarića, Nevena Andrelona i Nevena Ujlakija.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije