Bogat sportski vikend: Za svakoga ponešto

2. HNL: Međimurje u prijateljskom susretu kod Zagreba; 3. HNL: Derbi Nedelišća i Mladosti iz Preloga, Međimurske nogometne lige: Kreću prvoligaši i drugoligaši; Rukomet: Međimurje u Karlovcu; Odbojka: Može li Centrometal nastaviti niz u gradu na četiri rijeke?; Košarka: Čakovec domaćin Mladosti; Kuglanje: Željezničar traži domaću pobjedu; Šah: Završava međimurski kup; Badminton: Seniorski turnir u Čakovcu.

Nogometaši Međimurja slobodni su u 2. HNL. Za subotu u 11:00 sati dogovoren je susret s prvoligašem Zagrebom.

Trećeligaši otvaraju proljetni dio sezone. U subotu u 15:00 sati imamo međimurski derbi Nedelišća i Mladosti iz Preloga. U isto vrijeme Čakovec je domaćin Nedeljancu, a Polet gost Podravcu. U nedjelju prijepodne Graničar gostuje u Orahovici kod Papuka.

Ovog vikenda kreću i međimurske nogometne lige. Četiri utakmice igraju se u subotu. U 1. MNL Centrometal u Macincu dočekuje Trnavu, a tri susreta igraju se u 2. MNL – zapad: Rudar – Međimurec, Venera – Plavi Peklenica i Hajduk Štrukovec – Trnovec. U nedjelju u 10:00 sati u 1. MNL Sloga dočekuje Pušćine, a u 10:30 sati u 2. MNL istok u Novakovcu će Graničar ugostiti Borca iz Turčišća. Svi ostali igraju u nedjelju od 15:00 sati.

U rukometnoj Premijer ligi Međimurje je gost Karlovcu. U 2. ligi rukometašice Zrinskog u subotu od 17:00 sati ugošćuju vodeći Osijek u dvorani Graditeljske škole. Rukometaši Preloga gostuje kod ekipe Viro Virovitica.

U 14. kolu 3. HRL sjever za žene Prelog dočekuje Mlinara u subotu u 16:30 sati, a Čakovec od 17:30 sati gostuje kod Lipika. Kod rukometaša Info Star je u subotu u 15:00 sati domaćin Daruvaru, a Nedelišće u 18:30 sati gostuje kod Trnovca.

U 1. odbojkaškoj ligi Centrometal je gost Karlovcu. U 2. ligi za prvaka odbojkašice Kaštela u subotu u 17:00 sati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole dočekuju Veliku Goricu. U međimurskom derbiju sastaju se Nedelišće i Totovec u subotu u 15:00 sati u Atonu.

U košarkaškoj A – 2 ligi u subotu u 18:30 sati Čakovec dočekuje Mladost u dvorani 2. OŠ Čakovec. Međimurje gostuje u Križevcima kod Radnika od 16:00 sati. U nedjelju će Rudar u goste Bjelovaru od 16:00 sati.

U 2. kuglačkoj ligi Željezničar je domaćin Obrtniku iz Krapinskih Toplica, a Čakovec će u goste Koprivnici.

Posljednje peto kolo međimurskog šahovskog kupa odigrat će se u nedjelju od 10:00 sati u Murskom Središću. Sat prije toga održat će se izborna skupština Međimurskog šahovskog saveza.

Badmintonski klub Međimurje u subotu je organizator 3. saveznog turnira HK-a za seniore koji će se odvijati u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu od 9:00 do 15:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije