Karate: Braća Muršić u finalu “Cro Championship”

Karate: Braća Muršić u finalu “Cro Championship”

U Rijeci je održan međunarodni karate turnir “Cro Championship” na kojem je sudjelovalo 400 natjecatelja iz Slovenije, Austrije, Italije, Bosne i Hercegovine, Srbije i Hrvatske.

U uzrastu učenika (10 i 11 godina) u poluteškoj kategoriji -42 kg Fabijan Muršić (KK Mala Subotica) je osvojio srebrnu medalju. Pobijedio je predstavnika KK “Velika Gorica” rezultatom 3:2, zatim predstavnika  KK “Susedgrad” 6:0.

U finalu je imao odličan  nastup, ali je zbog prejakog kontakta nogom u glavu, kojeg je zadao protivniku četiri sekunde prije kraja, dobio zadnju opomenu i ispustio zlatnu medalju.

Vilim Muršić (KK Mala Subotica) je u uzrastu mlađih kadeta (12 i 13 godina) u lakoj kategoriji -41 kg osvojio srebro. U prvom kolu je pobijedio predstavnika Italije 3:0, u drugom predstavnika KK “Pula” 5:0, a u polufinalu predstavnika KK “Velika Gorica” rezultatom 9:0. U finalu je izgubio od drugog predstavnika KK “Velike Gorice” rezultatom 0:2.

Fabijanu Muršiću zlato u Samoboru

U Samoboru je održan međunarodni karate turnir Grand prix Croatia na kojem je nastupilo 1250 natjecatelja  iz 17 država.

U iznimno jakoj konkurenciji Fabijan Muršić je osvojio zlato nakon što je pobijedio predstavnika Srbije 8:0, predstavnika KK “Pula” 4:1, a u polufinalu predstavnika Italije 8:0. U finalu je bio bolji od predstavnika Mađarske rezultatom 3:2.

Zlatna medalja izniman je uspjeh  s obzirom da su reprezentacije Italije i Srbije jedne od najjačih svjetskih reprezentacija. Vilim Muršić je osvojio 7. mjesto.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije