Centrometal razbio vodeći Rovinj, poraz Zrinskog, Međimurje kod Kaštele

Sjajna predstava odbojkaša Centrometala koji su doslovno razbili vodeću momčad lige Rovinj 3:0. Od samog početka susreta Centrometal je odlično krenuo i Rovinjani to nisu mogli pratiti. Na prvom je tehničkom odmoru črečanski klub vodio 8:7, ali tada domaći kreću još jače i vode 16:11 na drugom. Prednost je kasnije samo rasla za konačnih 25:16.

Ista priča u drugom setu. Na prvom odmoru 8:5, na drugom 16:8, pa za konačnih 25:14.

U trećem setu na prvom odmoru je 8:3. Zatim su Rovinjani osvojili par poena ali niti u jednom trenutku nisu bili na manjem minusu od tri poena. Na drugom odmoru je 16:11, te rutinirano Centrometal privodi set i utakmicu kraju 25:18.

Svi domaći igrači pružili su sjajnu igru, od savršenog prijema, od dizanja, igre u napadu, te bloka i servisa.  Očito je Centrometal u sjajnoj formi jer je u zadnjih pet susreta skupio svih 15 bodova uz set razliku 15:1.

Ovom pobjedom Črečinčari su došli na svega bod zaostatka za četvrtom Rijekom koji ipak ima dva susreta manje.  Slijedeću utakmicu Centrometal igra u Karlovcu protiv istoimenog domaćina. Karlovac je trenutno na desetom mjestu prvenstvene ljestvice i naši odbojkaši su i tamo favoriti, ali kako poručuju iz kluba domaćine sigurno neće podcijeniti. Utakmica je na rasporedu u subotu 3. ožujka u 16:15 sati. (D.P.)

OKM CENTROMETAL – MOK ROVINJ 3:0 (16, 14, 18)

Dvorana NGC Aton, gledatelja 100
Suci: Pavičić, Ramić (oba Sisak)

Centrometal: Kovač, Puđa, Palinkaš. Vabec, Križanović, Harambašić, Todorović, T. Posavec, M. Posavec, D. Posavec, Gotal, Petran (trener Kirić)

Rovinj: Stanisavljević, Venier, Ivanić, Žufić, Sošić, Išek, Garić-Bissi, Ivanković (trener Ivanić)

Poraz Zrinskog

Rukometašice Zrinskog gostovale su kod Bjelovara gdje su poražene 36:24. Čakovečke rukometašice su 4. na tablici sa 17 bodova, a u subotu u 17:00 sati u Čakovcu dočekuju vodeći Osijek.


Međimurje kod Kaštele

Rukometaši Međimurja danas u Premijer ligi gostuju kod ekipa Marina Kaštela. Čakovčani su uvjerljivo posljednji s jednim bodom, dok je Kaštela na 10. mjestu s 15 bodova.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije