Nogometašima Varteksa pobjede u Trnovcu i Podbrestu

U sklopi mini turneje u Međimurju, nogometaši Varteksa iz Varaždina pred početak proljetnog rvenstva u 2. županijskoj ligi istok odigrali su dvije prijateljske utakmice.

Prvo su gostovali u Podbrestu kod tamošnje Budućnosti. U utakmici koja se većinom igrala na polovici domaćina Varteks je pobjedio 3:0, a strijelci su bili: Kostelac, Dolenc i Ratkajec. NK Budućnost iz Podbresta nije se uspio ozbiljnije nametnuti Varteksu, koji je većim dijelom utakmice kontrolirao igru, što kroz posjed lopte, što kroz presing na gostujući vezni red i obranu.

U drugoj pripremnoj utakmici nogometaši Varteksa zabilježili su i drugu pobjedu. U međimurskom Trnovcu savladan je istoimeni domaćin s uvjerljivih 1:5. Strijelci su ovaj puta bili: Kostelac dva puta, Tomašković, debitant Kobzinek i Dolenc za Varteks, dok je za domaću ekipu uspješan s bijele točke bio Velimir Habrun.

Obje utakmice bile su dobre prilike treneru Denisu Vidačeku za isprobavanje nekih novih taktičkih i formacijskih zamisli, a s obzirom na rezultat, to se pokazalo uspješnim.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije