NOGOMET

NK MEĐIMURJE Seniori započeli s pripremama

Do početka prvenstva 21. kolovoza i utakmice u Virovitici u tijeku je prijelazni rok pa će se "igračka slika" sigurno još mijenjati

Nogometaši Međimurja pod vodstvom trenera Nikole Goričanca započeli su s pripremama za novu, ovaj puta trećeligašku sezonu. Trenirat će se svaki dan na terenima SRC-a Mladosti Čakovec, a u planu je odigrati i nekoliko prijateljskih, pripremnih utakmica. Trener Nikola Goričanec kojemu će u radu pomagati kao trener vratara iskusni Darko Stamenković, na početku priprema računa na slijedeće igrače: Edvin Bratuša i Filip Kirić -vratari, Josip-Domagoj Hranilović, Matej Marić, Denis Glavina, Robin Zanjko, Petar Ratajec, Jan Marcijuš, Dorian Jakupak, Neven Hlišć, Niko Ivančić, Matija Mendelski, Luka Bacinger, Lovro Panić-Levak, Leon Rališ, Jakov Marđetko, Karlo Mihoković, Slaven Hlišć i Matija Jesenović.

Istovremeno je iz kluba otišlo niz igrača, cijela jedna momčad: Kuzminski, braća Čovo, Havelka, Radošević, Brcković, Palić, Gajić, Hajdinjak, Hasanović, Mihaljević, Igrec … Oko odlazaka je sve jasno, oko ekipe koja bi trebala igrati u 3.ligi ostaje još mnogo, mnogo dilema i nagađanja. Do početka prvenstva 21. kolovoza i utakmice u Virovitici s tamošnjim istoimenim sastavom u tijeku je prijelazni rok pa će se “igračka slika” sigurno još mijenjati, jer traju razgovori oko igračkog kadra, kako dolazaka, tako i odlazaka.
Nažalost glede uprave, njenog popunjavanja novim članovima i aktivnosti sadašnjih članova i predsjednika Augustina Jesenovića nema novosti i dalje informacije dobivamo “na kapaljku”, uprava je sada kada je najpotrebnije neaktivna, od najava se “ne živi”,sve trenutno ostaje na direktoru Rajku Topleku koji je pak opravdano nezadovoljan stanjem u kojem je klub nadamo se samo privremeno. Srećom nema brige oko uvjeta jer Čakovčani imaju uvjete kakve bi poželjeli mnogi prvoligaši, tu ne moraju brinuti oko financija, o tome brinu u Gradu Čakovcu.
Jedino, točno što smo od vijesti iz kluba doznali su datumi pripremnih susreta: U subotu 24.srpnja igra se prvi s Zelengajem, iza toga u srijedu 28.srpnja s Dinamom II Zagreb, subotu 31.srpnja s Bednjom ili Varaždinom, u subotu 7.kolovoza s Podravinom Ludbreg, srijedu 11.kolovoza s Nedelišćem, a u subotu 14.kolovoza “generalka” s varaždinskim Varteksom.

Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije