Rukomet: Prelog lako s Bosom, težak tjedan za Zrinski

U 2. ligi rukometaši Preloga lako su pobijedili fenjeraša RK Boso iz Ivankova 40:20. Prelog je na diobi 3. i 4. pozicije sa 16 bodova. U idućem kolu gostuju kod ekipe Viro Virovitica.

Ženski rukometni klub Zrinski bio je slobodan ovog vikenda, ali im zato slijedi naporan tjedan. U utorak gostuju kod Bjelovara koji je odgodio susret zbog državnog prvenstva za kadetkinje. Kako je u ekipi Zrinskog puno učenica pitanje je u kakvom će se sastavu okupiti za bjelovarski susret. U subotu pak slijedi domaćinstvo vodećoj ekipi Osijeka koja se želi vratiti u prvoligaški rang.

Uz ove susrete treba istaknuti da se u četvrtak u Varaždinu igra završnica Svjetskog škoslkog rukometnog prvenstva za Hrvatsku. Prvo su se igrala županijska natjecanja pa regionalna i u četvrtak je završnica. Gimnazija Čakovec pobijedila je i u županijskom i regionalnom te se u četvrtak bori za nastup na Svjetskom rukometnom prvenstvu. Rukometašice Zrinskog imaju istaknutu ulogu i u ovoj ekipi.

U nedjelju u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu će se igrati turnir za rukometašice rođene 1996. i mlađe. U 13:00 sati igraju Koka i TVIN. U 13:50 sati Zrinski je domaćin Zelini. Zelina i Koka sastaju se od 14:45 sati, a posljednja utakmica dana Zrinskog i TVIN-a počet će u 15:40 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije