Josip Francki Joja: Fortuna po treći put prvak lige

U petak je završila 22. po redu Memorijalna malonogometna liga Josip Franck –Joja odigravanjem dvije utakmica 10. kola koje su direktno odlučivale o konačnom poretku na tablici.

U prvoj utakmici Limarija Vinković je bila favorit protiv TMT čiju su igrači u utakmicu ušli bez ambicijama za bolji položaj na tablici. Prvi dio utakmice pripao je limarima, koji su poveli sa 5-3 .U drugom dijelu sve se okrenulo u korist TMT. Odličnom igrom i pogocima istakli su se Đorđević i Plaftak. Ovaj poraz je limare postavio na treću poziciju, a po isteku druge utakmice donio im je i veliko razočaranje, jer su pobjedom protiv TMT-a mogli postati prvaci lige.

TMT – LIMARIJA VINKOVIĆ 10-7
Suci: Žganec , Kovačić i Jakovljev.
TMT: Posavec,Florijanić (1),Ivančić (1), Plaftak (3),Đorđević (5),Grašić,Mađarić,
Bašek ,Marciuš i Petek.
Limarija Vinković: Grkavac,Bubek,Mihalković,Težački,Horvat,Gelo,Kraljić,Magdalenić
Novak (2),Bašek (2),Vinković(2)i Štefičar (1)

U drugoj utakmici odluke o prvaku Fortuni je pobjeda donosila prvo mjesto, a neporaženom Palatinu i neriješeni ishod utakmice bio je dovoljan za tron lige. Rezultatski dobro je krenulo Palatinu i na odmor su otišli sa minimalnim vodstvom od 3-2.

Nakon žučnog razgovora u pauzi Dominića sa suigračima u drugom dijelu je na parketu zagospodarila ekipa Fortune. Odlična proigravanje i završni projektili Ribića bili su nezaustavljivi za Bogdana. Još dva pogotka postigao je efektno Goričanec, ,a niz od pet pogodaka završio je Lončarić.

Ekipa Palatina je postavila Novaka na vrata, ali su dva pogotka bila premalo za preokret rezultata. Ovo je bila jedna od najljepših utakmica na parketu ETŠ-a.

Velika pohvala igračima obiju ekipa za igru i športsko ponašanje te trojici sudaca koji nisu napravili niti jednu pogrešku u vođenju utakmice kao i one prethodne.

FORTUNA – PALATIN 7-5
Suci: Kovačić, Žganec i Jakovljev.
Fortuna: Novak ,Lončarić (1),Dominić ,Ribić (2),Goričanec (2),Vađunec (2),Štefulj,
Anderlin i Cirkvenčić,
Palatin: Bogdan, Šenji,Srpak, Vrbanec,Sečan,Palatinuš, Cerovec (1),Jurinec(2 )Novak (1) i
Ratajec (1)

 

Danijel Štefulj najbolji igrač, Darko Posavec najbolji vratar, Denis Ratajec naj strijelac

Na svečanom proglašenju titula za najboljeg igrača proglašen je Danijel Štefulj (Fortuna)
Titula naj vratara pripala je Darku Posavcu (T M T). Naj strijelcem je proglašen Denis Ratajec (Palatin) 39 pogodaka. Najstarijim igračem proglašen je Radovan Petek (T M T). Najrekreativnija ekipa po drugi puta su Veterani BREZJA. Najbolji pojedinci nagrađeni su plaketama i priznanjima.

Tri prvoplasirana ekipe dobile su pehare u trajno vlasništvo, priznanja i medalje
Ekipa Fortune će po treći puta odnosi prelazni pehar u vetrine sponzora.

Za sudjelovanje u ligi dodijeljena su priznanja svim prteostalim ekipama uz zahvalu za fer i športsko ponašanje.

Zahvalnice su primili suci lige: Ivan Žganec, Željko Kovačić, Boris Jakovljev ,Nino Škrobar te voditelj lige Željko Štefanac.

Svečanu Završnicu vodio je tradicionalno i vrlo uspješno Nebojša Buvač. Priznanja i nagrade je dodijeljivale su ravnateljica ETŠ-a DušankaNovak  i organizatorica lige Ljubica Vrbančić.

Na kraju su svi nazočni pozvani na večeru i druženje, koje je potrajalo do sitnih sati sljedećeg dana.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije