Atletika: Srebro za Melani Kraljić

Pojedinačno prvenstvo Hrvatske u dvorani za juniorke i juniore, Zagreb 18. veljače 2012.

Drugu medalju na ovogodišnjim državnim dvoranskim prvenstvima osvojila je za AK Međimurje bacačica kugle Melani Kraljić. Ona je na Pojedinačnom prvenstvu Hrvatske u dvorani koje je održano u Zagrebu, u konkurenciji najboljih hrvatskih juniorki kuglu težine 4 kg u trećoj seriji dobacila do 12,42 m i s tim rezultatom osvojila drugo mjesto i srebrnu medalju.

Bolja od Melani bila je trenutno najbolja hrvatska bacačica iz AK Agram, Petra Gamilec, a njezin pobjednički hitac iznosio je 14,04 m. Osim Melani za međimurske atletske klubove nastupilo je još četvero natjecatelja. Iz redova AK Nedelišće odlične nastupe ostvarila je Mihaela Horvat koja je osvojila 5. mjesto u skoku u dalj s preskočenih 5,30 m, te 6. mjesto u utrci na 60 m prepone s rezultatom 10,16 sekundi.

Damir Posavec iz AK Nedelišće također je zauzeo visoke plasmane i to u utrci na 60 m prepone gdje je bio 4. s 9,33 sekunde te u skoku u vis s preskočenih 1,85 m i osvojenim 5. mjestom. AK Međimurje je zabilježio još dva nastupa: Petar Novak je skakao u dalj i s preskočenih 5,41 m osvojio 13. mjesto, a Emanuel Varga je nastupio u utrci na 60 m i rezultatom 7,62 ostvario 19. rezultat kvalifikacija.

>>> Pogledajte sve rezultate

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije