Slavili odbojkaši Centrometala, košarkaši Čakovca i rukometašice Zrinskog

U susretu 1. odbojkaške lige Centrometal je u Nedelišću pobijedio Zadar 3:0. Po setovima rezultat je bio 25:18, 25:19 i 25:19. U 2. ligi Nedelišće je poraženo kod kuće od Medicinara 0:3 (13:25, 12:25 i 23:25). Totovec je u gostima bio bolji od Toplica 3:1 (25:17, 25:23, 22:25 i 25:15) Više o detalja ovom odbojkaškom susretu u nastavku.

U košarkaškoj A – 2 ligi Čakovec je bio bolji od Radnika 72:64. Rudar je poražen kod Koprivnice 69:60.

U nastavku prvenstva 2. HRL sjever za rukometašice Zrinski je u dvorani Graditeljske škole pobijedio Vukovar 37:29. Rukometaši Preloga pobijedili su u drugoligaškom ogledu u gostima Novu Gradišku 31:27. U 3. ligi susret rukometašica Čakovca s Tvinom je odgođen, a Prelog je bio slobodan. Naši trećeligaši susrete igraju u nedjelju od 18:00 sati kada će Info Star dočekati Novsku, a Nedelišće gostovati kod Marofa.

U dvorani ETŠ-a u Čakovcu održan je 1. turnir međimurske badmintosnke lige 2011./12. za  mješovite parove kadeta U-15. U konkurenciji mješovitih parova  kadeta  pobjedu ostvario je par Filip Bel / Ela Trstenjak pobjedivši u finalu par Sebastian Krznarić / Laura  Horvat  21:10. Treće mjesto osvojio je par Lino Zadravec / Paula Horvat pobjedivši par Luka Grubić / Barbara Kancijan 21:16 dok je peto mjesto osvojio par Borna Vadlja / Leona Matotek. Sljedeći tjedan na rasporedu je  2. turnir pojedinačno limača i mlađih kadeta.

Centrometal nastavlja uspjehe

Odbojkaši Centrometala i treći tjedan zaredom osvojili su sva tri boda u natjecanju prvoligaša. Pred dobro popunjenim tribinama u Nedelišću ovaj put svladali su Zadar rezultatom 3:0, po setovima 25:18, 25:19, 25:19.

Gosti su prvi dio sezone bili na začelju prvoligaške tablice da bi u nastavku sezone ostvarili pet pobjeda u zadnjih šest susreta i probili se u srednji dio ljestvice. Stoga ih međimurski odbojkaši nisu podcjenici, već su maksimalno ozbiljno ušli u susret.

U sva tri seta ista priča. Stalno je vodio Centrometal, ali gosti su pružali dobar otpor. Posebno su gosti bili dobri u bloku. Ipak, niti jedan set nije došao pod znak pitanja, te su odličnom igrom Međimurci uvjerljivo osvojili sva tri seta. Odličan je u napadu bio Todorović, a i ostali igrači dali su svoj doprinos. Bilo je dosta blokova, prijem i servis su dobro funkcionirali, dok je Križanović sa par efektnih zakucavanja dizao tribine na noge.

Ovom pobjedom Centrometal se probio na peto mjesto prvenstvene ljestvice. U narednom kolu naši odbojkaši gostuju u Daruvaru. (D.P.)

OKM CENTROMETAL – OK ZADAR 3:0 (18,19,19)

Dvorana SGC Aton, gledatelja 120
Suci: Milinović, Adamek (oba Zagreb)

Centrometal: Kovač, Palinkaš, Vabec, Križanović, Todorović, T. Posavec, M. Posavec, D.Posavec, Gotal, Petran (trener Kirić)

Zadar: Viduka, Škara, Surač, Grubišić, Mandić, Šestan, Burčul,
Belić (trener Masnić)

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije