NOGOMETNI VIKEND

NOGOMET Polet dočekuje Mladost iz Ždralova, nekoliko derbija u ostalim ligama

Igraju se utakmice u svim ligama, pogledajte tko su delegirani suci

3. HNL Sjever, se liga podijelila na dva dijela, Ligu za prvaka i Ligu za ostanak. U trećem kolu Lige za prvaka Polet će ugostiti lidera prvenstva Mladost iz Ždralova. Suci utakmice su Stjepan Barišić, Siniša Fajfarić, Miro Hantak, Matija Presečan, a delegat utakmice je Tomislav Kučina. Utakmica se igra u nedjelju u 18. sati. Rudar u Ligi za ostanak dočekuje Viroviticu, utakmica se igra u subotu u 18 sati na Šoderki. Suci utakmice su Jasmin Horvat, Tomislav Hudika, Bruno Premužaj, Ivan Slunjski, a delegat utakmice je Goran Lučić.

4. ligi Čakovec-Varaždin ovog vikenda igraju se susreti 23. kola. Subota: Dubravka-Zagorac – Mladost Komet, Omladinac – Dinamo (Domašinec), Nedelišće – Sloga, Centrometal – Bednja, Ivančica – Mladost, Dinamo (Palovec) – Plitvica, Nedjelja: Jalžabet – Međimurec, Nedeljanec – Zelengaj. Utakmice se igraju u 17,30.

1. ŽNL na rasporedu je četvrto kolo Lige za prvaka i Lige za ostanak. U Ligi za prvaka se igra derbi u Pribislavcu, Graničar gostuje kod Poleta, a još jedan derbi se igra u Podturnu, u goste im dolazi BSK iz Belice. U nedjelju Galeb dočekuje Bratstvo iz Jurovca, a Trnava u Goričanu dočekuje Dubravčan. U Ligi za ostanak nas čekaju zanimljive utakmice, svako kolo donosi preokret na posljednjem mjestu.

>> TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

Liga za prvaka: Subota: Podturen – BSK, Polet (P) – Graničar (K). Nedjelja: Galeb – Bratstvo (J), Trnava – Dubravčan. Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

Liga za ostanak: Sloga (Š) – Hodošan, Spartak – Draškovec-Geothermae, Naprijed – Venera PMP, Trnovec – Jedinstvo (GM). Kraljevčan 38 je slobodan. Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 17,30 sati.

2. ŽNL-A igraju: Subota: Međimurje-Čakovec – Drava (DM). Nedjelja: Budućnost (P) – Drava (K), Vidovčan – Otok, Croatia – Jadran, Borac PMP – Mladost (I), Omladinac (DS) – Mladost (D), Borac (DH) – Radnički, ČSK – Bratstvo (P). Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

U 2. ŽNL-B igraju: Subota: Bratstvo (SV) – Sloboda (S), Vučetinec – Mali Mihaljevec, Hajduk (Š) – Mura, Hajduk (B) – Budućnost (M), Plavi (Pek.) – Donji Koncovčak. Nedjelja: Strahoninec – Pobjeda, Omladinac (M) – Sokol, Sloboda (M) – Zasadbreg 77. Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

U 3. ŽNL igraju: Subota: Torpedo – Jedinstvo (NSnD), Napredak – Parag, Graničar (N) – Pušćine. Nedjelja: Dubrava – Dinamo (Ž). Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije