Sportski vikend

Rukomet: Međimurje danas kod Zameta; Odbojka: Centrometal traži novu domaću pobjedu; Košarka: Čakovec domaćin Radniku; Šah: Treće kolo kupa u Mihovljanu; Ples: Međunarodni turnir u Čakovcu.

U susretu rukometne Premijer lige Međimurje danas (petak) gostuje kod Zameta u Rijeci. U nastavku 2. lige rukometašice Zrinskog dočekuju Vukovar u 17:00 sati u dvorani Graditeljske škole, dok rukometaši Preloga gostuju kod Nove Gradiške. U 3. HRL rukometašice Čakovca gostuju u Virovitici kod druge ekipe Tvina, a Prelog je slobodan. Kod rukometaša Info Star je domaćin Novskoj, a Nedelišće gostuje u Novome Marofu.

U 19. kolu 1. odbojkaške lige Centrometal u subotu u 18:00 sati ugošćuje Zadar. U 2. ligi odbojkašice Kaštela u ligi za prvaka u nedjelju u 15:45 gostuju kod Don Bosca, a u ponedjeljak će dočekati Multibibus u 21:00 sati. Odbojkaši Nedelišća u 15:00 sati u subotu domaćini su Medicinaru, a Totovec gostuje kod Toplica.

U košarkaškoj A-2 ligi Čakovec je domaćin Radniku u dvorani 2. OŠ Čakovec u subotu od 18:30 sati. Rudar gostuje kod Koprivnice u 16:00 sati, a Međimurje kod Podravca u 19:00 sati.

U nedjelju će se odigrati 3. kolo međimurskog šahovskog kupa u Mihovljanu.

Plesni klub Livi Čakovec u nedjelju je organizator međunarodnog plesnog turnira koji će se održati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu. Očekuje se dolazak 170 plesnih parova. Početak je u 9:00 sati, a svečani defile i završnica počinju u 18:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije