ZANIMLJIVA NOGOMETNA SUBOTA

NOGOMET Golijada u Prelogu, nova pobjeda Centrometala, visoko slavlje Poleta

Pogledajte današnje rezultate

3. HNL Sjever u drugom kolu Lige za prvaka Polet je gostovaou Orahovici kod Papuka. Polet je poveo u 3. minuti golom Marka Šarića. U 55. minuti Karlo Težak povećava vodstvo Poleta na 0:2. U 75. minuti Josip Brezovec povećava vodstvo na 0:3. Domaćin u 79. minuti smanjuje rezultat, a Marko Šarić u 85. i 90. minuti postiže još dva gola za konačni rezultat 1:5.

Rudar u Ligi za ostanak je gostovao u Bjelovaru. Domaćin je slavio 4:0.

4. ligi Čakovec-Varaždin ovog vikenda igraju se susreti 22. kola. Centrometal je upisao novu pobjeedu i sve su bliže ostanku. Slavili su 1:3. Nedelišće je dočekalo Nedeljanec i utakmica je završena 1:1. U Prelogu u golijadi s 8 golova, domaća Mladost Komet je slavila 5:3.

Zelengaj – Centrometal 1:3

Nedelišće – Nedeljanec 1:1

Mladost Komet – Ivančica 5:3

Nedjelja: Sloga – Omladinac (Novo Selo Rok) u 10 sati, Plitvica – Dinamo (Domašinec), Mladost – Jalžabet, Međimurec – Dinamo (Palovec). Utakmice se igraju u 17,30.

Podjela bodova u Nedelišću

1. ŽNL na rasporedu je treće kolo Lige za prvaka i Lige za ostanak. U Ligi za prvaka i Ligi za ostanak sve se utakmice igraju sutra, a utakimca između Graničara i Galeba je odgođena zbog samoizolacije u ekipi Galeba.

Liga za prvaka: Nedjelja: Polet (P) – Podturen, BSK – Trnava, Bratstvo (J) – Dubravčan. Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

Liga za ostanak: Draškovec-Geothermae – Sloga (Š), Jedinstvo (GM) – Venera PMP, Spartak – Naprijed, Kraljevčan 38 – Hodošan. Trnovec je slobodan. Utakmice se igraju u nedjelju s početkom u 17,30 sati

2. ŽNL-A su igrali:

Međimurje-Čakovec – Bratstvo (P) 2:3

Nedjelja: ČSK – Radnički, Mladost (D) – Borac (DH), Mladost (I) – Omladinac (DS), Jadran – Borac PMP, Otok – Croatia, Drava (K) – Vidovčan, Drava (DM) – Budućnost (P). Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

2. ŽNL-B su igrali:

Vučetinec – Pobjeda 2:0

Hajduk (Š) – Mali Mihaljevec 1:2

Hajduk (B) – Zasadbreg 77 2:3

Plavi – Mura 3:1

Donji Koncovčak – Budućnost (M) 2:2

Omladinac (M) – Bratstvo (SV) 0:5

Nedjelja: Strahoninec – Sloboda (S), Sloboda (M) – Sokol. Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati. 

Novo visoko slavlje Bratstva

3. ŽNL su igrali: 

Pušćine – Torpedo 2:0

Nedjelja: Parag – Graničar (N) u 10 sati, Dinamo (Ž) – Napredak, Jedinstvo (NSnD) – Dubrava. Utakmice se igraju s početkom u 17,30 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije