NOGOMET

3. HNL SJEVER Liga podijeljena na dva dijela, Rudar dočekuje Graničar

Rudaru danas u goste na Šuderku dolazi Graničar iz Đurđevca, utakmica se igra od 18 sati

3. HNL Sjever se liga podijelila na dva dijela, Ligu za prvaka i Ligu za ostanak.

Liga za prvaka je za vikend već odradila prvo kolo, a danas je na rasporedu prvo kolo Lige za ostanak. Prema rasporedu, svaki od klubova će odigrati u svojim ligama po pet utakmica, te bi liga trebala završiti 12.6.

Liga za prvaka

U prvom kolu Lige za prvaka Polet je bio domaćin Podravini Ludbreg. U Svetom Martinu na Muri rezultat je bio 4:1, uvjerljiva pobjeda domaćina, a golove su zabili Filip Perčić, Erik Hozjan, a dva je dodao Marko Šarić, dok je za goste bio precizan Josip Horvatinović.

Iako Polet nije predao zahtjev za 2.HNL, vjerujemo kako imaju ambicije zbog prestiža i klupske povjesnice osvojiti ovu ligu i dati sve od sebe u svim preostalim utakmicama i pokazati svima da su među najkvalitetnijim momčadima ove lige.

Evo i raspored svih Poletovih utakmica:

Polet – Podravina 4:1

Papuk – Polet (22.5.)

Polet – Mladost Ždralovi (29.5.)

Radnik Križevci – Polet (5.6.)

Polet – Tehničar (12.6.)

Tablica Lige za prvaka nakon 1. kola

Liga za ostanak

Rudar nije igrao ovog vikenda jer se igrao zaostali susret između Podravca i Varteksa koji je odredio sve brojeve kod izrade Bergerove tablice parova. Tako Rudar kreće u Ligu za ostanak s 2. pozicije i danas im u goste na Šuderku dolazi Graničar iz Đurđevca. Utakmica se igra od 18 sati. Utakmicu sude Filip Hirš, Bruno Premužaj, Jurica Šprem i Jasmin Horvat, a delegat utakmice je Željko Brnić. Rudar je u komfornoj situaciji jer nikako ne može ispasti iz lige i mogu igrati bezbrižno i bez pritiska, ali vjerujemo kako bi željeli ‘osvojiti’ ovu ligu i dokazati da im je bilo mjesto u Ligi za prvaka koja im je pobjegla za samo 4 boda.

Evo i svih Rudarovih utakmica:

Rudar – Graničar (19.5.) 4:0

Bjelovar – Rudar (22.5.)

Rudar – Virovitica (29.5.)

Rudar – Varteks (5.6.)

Podravac – Rudar (12.6.)

Tablica Lige za ostanak

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije