NOGOMET

ZANIMLJIVA SUBOTA Visoka pobjeda Nedelišća, oba trećeligaša slavila

Pogledajte rezultate današnjih utakmica

3. HNL Sjever na rasporedu je 22. kolo u kojem je Rudar na Šuderki ugostio posljednji Podravac iz Virja i slavio rezultatom 3:0, dva gola je zabio Nino Patafta, a jedan je bio autogol, a Polet je gostovao kod Graničara u Đurđevcu i slavio s 0:3, golove su zabili Bruno CindrićJosip Brezovec i Dejan Glavica.

4. ligi Čakovec-Varaždin ovog vikenda igraju se susreti 20. kola. Nedelišće je na svom terenu s 8:0 demoliralo Dubravku-Zagorac. Mladost Komet je u Prelogu s 2:1 slavila protiv Dinama iz Palovca. 

Mladost Komet– Dinamo (Palovec) 3:1

Nedelišće – Dubravka-Zagorac 8:0

Zelengaj-Ivančica 0:1

Nedjelja: Sloga – Plitvica u 10 sati, Nedeljanec-Centrometal, Mladost – Dinamo (Domašinec), Međimurec – Omladinac

Domaće slavlje Mladosti Komet

1. ŽNL na rasporedu su prva kola lige za prvaka i lige za ostanak. U Ligi za prvaka favoriti Graničar i Podturen su se namučili protiv Trnave i Galeba. U Kotoribi je domaći Graničar nakon gostujućeg vodstva preokrenuo i slavio s 2:1, a golove su zabili Tin Čmrlec i Marko Ujlaki. Podturen je pogotkom Matije Petaka slavio na svom terenu protiv Galeba. U idućem kolu nas čeka derbi vodećih ekipa, u Podturen dolazi Graničar iz Kotoribe. U Ligi za ostanak Draškovec je upisao novu pobjedu, s 3:2 su bili bolji od Hodošana.

Liga za prvaka:

Podturen – Galeb 1:0

Graničar (K) – Trnava 2:1

Nedelja: Bratstvo (J) – Polet (P), Dubravčan – BSK

Graničar ponovno slavio protiv Trnave

Liga za ostanak:

Draškovec – Hodošan 3:2

Nedelja: Jedinstvo (GM) – Sloga (Š) u 17 sati Trnovec – Spartak odgođeno igra se 12.05.(srijeda) u 17,30 sati, Kraljevčan 38 – Naprijed odgođeno igra se 12.05.(srijeda) u 17,30. Venera PMP je slobodna, utakmica 17. kola: Kraljevčan 38 – Spartak

Novo slavlje Draškovca

>> TABLICE I REZULTATI Liga za prvaka i liga za ostanak 1. međimurske lige

U 2. ŽNL-A su igrali:

Međimurje-Čakovec – Radnički 0:5

Nedjelja: Mladost (D) – Bratstvo (P), ČSK – Mladost (I), Jadran – Borac (DH), Otok – Omladinac (DS), Drava (K) – Borac PMP, Drava (DM) – Croatia, Budućnost (P) – Vidovčan. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati.

2. ŽNL-B su igrali:

Sloboda (S) – Mura 1:1

Mali Mihaljevec – Donji Koncovčak 3:2

Bratstvo (SV) – Hajduk (Š) 7:1

Nedjelja: Zasadbreg 77 – Budućnost (M), Sokol – Plavi (Pek.), Pobjeda – Hajduk (B), Strahoninec – Sloboda (M), Omladinac (M) – Vučetinec. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati

3. ŽNL su igrali: 

Pušćine – Jedinstvo (NSnD) 4:1

Nedjelja: Napredak – Torpedo igra se u Križovcu, Dinamo (Ž) – Graničar (N), Parag – Dubrava igra se u Sivici. Utakmice se igraju s početkom u 17 sati.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije