Josip Francki Joja: TMT ispustio pobjedu

U desetom kolu derbi utakmica TMT – Palatin završila je podijelom bodova. Prvi dio utakmice pripao je strojarima koji su poveli sa 3-1. U drugom dijelu poništen im je pogodak, a onda su ih rasprava sa sucem Kovačićem i grubosti koštale gubitka dva boda.

Limari su se uigravali za Završnicu protiv Veterana Strahoninca i pobjeda nije bila upitna. Prednost Čape od 2-0 Debelec(2) i Vikret (1) preokrenuli su rezultat u korist svoje ekipe i Ekoma postavili u zlatnu sredinu.

Veterani Brezja nisu mogli očekivati više od časnog poraza protiv ekipe Agricole, a plasmanom i igrom ove godine iznevjerili svoje navijače postigavši samo 15 pogodaka uz 114 primljenih.

Zagorci su imali sigurne bodove protiv Partizana, a onda u finišu utakmice gube prednost i bodovi odlaze u nepovrat .Prema sastavu ekipe i pored najboljeg vratara Bogovića pretposljednje mjesto je više nego razočaranje.

U Završnici lige 24. veljače odrediti će se konačni poredak.

U prvom paru Limarija Vinković protiv TMT- je papirnati favorit i nestrpljivo će čekati konačni ishod druge utakmice.Neporažena ekipa Palatin bez obzira na bod prednosti treba pobijediti Fortunu te postaju prvaci. Neiješeni rezultat ili poraz otvara vrata Limariji za tron lige. Ima tu još nekoliko varijanti i zato treba sačekati završetak ovih utakmica.

Za najstrijelca borba za prestiž između Ratajca i Štefulja odvijati će se na njihovoj utakmici. Ipak je teško povjerovati da Štefulj može postići četiri pogotka više, a Ratajec niti jedan.

U nominaciji za najvratara u igri su : Bogdan (Palatin),Novak(Fortuna) i Grkavac (Limarija Vinković).Za najboljeg igrača nominirani su: Novak i Jurinec (Palatin),Štefulj i Goričanec (Fortuna) te Bašek i Novak (Limarija Vinković).

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije