20. godišnja skupština Badmintonskog kluba Međimurje

U prostorijama dvorane ETŠ-a u Čakovcu održana je jubilarna 20. godišnja skupština Badmintonskog kluba Međimurje  na kojoj je na dnevnom redu bili izvještaji o radu i financijski izvještaji za 2011. godinu, financijski i plan rada za 2012. godinu te dodjela godišnjih nagrada kluba za 2011. godinu.

Skupštinu je otvorio i predložio dnevni red te pozdravio nazočne članove Kluba predsjednik Danijel Zadravec. Nakon ustanovljenja kvoruma prešlo se na izvještaje o radu kluba u protekloj godini.

Izvještaj o radu Kluba te financijski izvještaj za prošlu godinu podnijeli su predsjednik Danijel Zadravec i tajnik  Tomislav Grubić u pisanom obliku, a tajnik  Tomislav Grubić je u usmenom kratkom izlaganju iznio najznačajnije.

Protekla  godina bila je uspješna u sportskom dijelu i organizacijskom radu dok je u financijskom dijelu nastavljena  kriza uslijed gospodarske situacije i recesije u društvu i pad prihoda. U sportskom dijelu najznačajniji rezultati su osvajanje 11 medalja na PH 2011. i to svih ekipa. Osvojena su dva zlata koje su osvojili Ela Trstenjak U13 i Danijel Zadravec među veteranima. Osvojeno je jedno srebro i osam brončanih medalja.

Seniorska ekipa osvojila je 3. mjesto. mlađe kadetska U-13 ekipa 3. mjesto, ekipa mlađih juniora U-17 2. mjesto, kadetska U-15  5. mjesto u ekipnom poretku HK-a 2010/11. U pojedinačnom ukupnom poretku HK-a 2010/11 osvojene su  četiri medalje, od toga jedno zlato i tri bronce.

Ekipe kluba redovito su nastupale na turnirima HK-a, MBL-a te međunarodnim turnirima gdje su također ostvareni zapaženi rezultati i osvojeno devet medalja, od toga dva zlata, tri srebra i četiri bronce. Juniorska ekipa nastupila je na međunarodnim turnirima EJK, Matija Hranilović nastupio za juniorsku U-19 reprezentaciju na 4 turnira. Za reprezentaciju su još igrali U-11 Nikša Habuš i Laura Horvat,  U-13 Lino Zadravec, U-15 Filip Bel i Ela Trstenjak.

Klub je uspješno organizirao 6 turnira HK-a,  PH 2011. za mlađe kadete U-13 i mlađe juniore U-17, turnire MBL-a 2010/11, 10. Školsko PUOŠ Međimurja te tradicionalni 3. MT ”ČCOYI  2011”  za mlade.

U financijskom dijelu nastavljena je  kriza uslijed gospodarske situacije i nije ostvaren plan nego je nastavljen trend pada prihoda od  16% manje od  planiranih prihoda dok su rashodi manji za 17% od planiranih te je godina završena sa pozitivnim poslovanjem, a Klub nema nikakvih financijskih dugovanja. U  prihodima Klub sudjeluje sa 82% vlastitih  prihoda, a 18% su donacije iz proračuna.

Nakon izlaganja predsjednika i tajnika o izvještajima Skupština ih je jednoglasno prihvatila. Predsjednik kluba Danijel Zadravec i tajnik Tomislav Grubić predočili su godišnji plan rada te financijski plan rada Kluba za 2012. godinu  koje je Skupština jednoglasno prihvatila.

Godišnje nagrade Kluba za 2011. uručili su predsjednik i tajnik kluba, a dobitnici su igrači Luka Vlahek, Matija Hranilović, Matija Filo, Krešimir Koprivec, Mirna Baksa, Lino Zadravec, Filip Bel, Ela Trstenjak, Iva Novak, Barbara Kancijan, Danijel Zadravec, Rajko Bel, Antun Hranilović, Luka Grubić, Nikša Habuš, Borna Vadlja i Laura Horvat, uprava i trener Tomislav Grubić te ustanove II. OŠ Čakovec i sponzori.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije