Dražen Srpak i nadalje na čelu NK-a Rudar

Minutom šutnje za sve preminule “rudarovce” započela je redovna izborna skupština NK-a Rudar iz Murskog Središća. Na čelu kluba i nadalje će biti Dražen Srpak, za potpredsjednike su imenovani Tomo Nedeljko i Miljenko Štefanić, poslove tajnika će obavljati Liklin Smiljan, dok je blagajna u rukama Nikole Gašpara.

Članovi skupštine jednoglasno su odlučili da Zlatko Rajf bude počasni predsjednik kluba. On je dugogodišnji golman i potpredsjednik kluba, te direktor firme TE-PRO i puno pomaže Rudaru koji je nakon jesenskog djela prvenstva vodeća momčad 2. međimurske lige zapad s 12 bodova prednosti. Cilj je jasan, prvo mjesto i plasman u 1. međimursku ligu. Seniorska ekipa dobila je dva nova pojačanja Matiju Županeca i Mateasa Antolovića.

Sva izvješća su jednoglasno prihvaćena. Važno je napomenuti kako klub nema dugovanja i trenutačno raspolaže sa 18 tisuća kuna što je prijeko potrebno za početak proljetnog dijela prvenstva.

U zimskoj stanci uprava je marljivo radila i organizacijom Rudareve noći i Turnira u malom nogometu zaradila gotovo 30 tisuća kuna što je veliki plus u blagajni. Financijski plan za 2012. donijet je u visini 216 tisuća kuna, ali u njemu nije obuhvaćeno planirano navodnjavanje i uređenje spremišta, a kako se radi o neodgodivim zahvatima, sredstva će se pokušati nabaviti preko sponzora.

Prošle je godine za radove na igralištu utrošeno oko 100 tisuća kuna, a kada se uzmu u obzir četiri godine za obnovu, izgradnju, opremu i uređenje okoliša uloženo je 650 tisuća kuna uz veliku pomoć sponzora i dobrovoljnog rada članova.

Novi članovi Izvršnog odbora su Mišo Dobranić, Miljenko Štefanić i Rajko Zadravec. Riječi zahvale za trud i doprinosu izrečene su dosadašnjim članovima IO Branku Srpaku i Zlatku Beku, a nekadašnjem predsjedniku kluba Damiru Rajfu-Cerinu upućene su riječi podrške i želje za ozdravljenjem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije