NOGOMET

NK MEĐIMURJE Augustin Jesenović novi predsjednik, u nedjelju poziv igračima u štrajku, cilj je ostanak u drugoj ligi

Radi hitnog rješenja problema dugovanja prema igračima (kako bi nastavili sa svojim redovitim aktivnostima), odmah nakon sjednice Skupštine novi predsjednik obavio je razgovor s odgovornima te je dogovoreno da se igrači pozovu na razgovor i trening u nedjelju u 10:00 sati.

Održana je sjednica Skupštine NK Međimurje  Čakovec. Skupština kluba sazvana je kao redovna zbog razmatranja i usvajanja Izviješća o radu te financijskog izviješća za 2020. godinu kao i zbog donošenja Programa rada i financijskog plana za 2021. godinu, a što su prisutni članovi prihvatili jednoglasno.

Obzirom da je došlo i do kadrovskih promjena u rukovodstvu kluba ovo je ujedno bila i izborna skupština te je izvršen i izbor novog predsjednika kluba i to Augustina Jesenovića, a donijeta je i Odluka o povećanju broja članova u Izvršnom odboru i to sa 7 na 9 članova. Jesenoviću je ostavljena mogućnost da sam dopuni potreban  broj članova u Izvršnom odboru te će se nakon toga održati i konstituirajuća sjednica radi dogovora oko provedbe daljnjih aktivnosti.
Radi hitnog rješenja problema dugovanja prema igračima (kako bi nastavili sa svojim redovitim aktivnostima), odmah nakon sjednice Skupštine novi predsjednik  obavio je razgovor s odgovornima te je dogovoreno da se igrači pozovu na razgovor i trening u nedjelju u 10:00 sati.
Novi predsjednik, stručni stožer i ostali najodgovorniji u klubu maksimalno će se angažirati na rješavanju problema te raditi na osiguranju potrebnih uvjeta za nesmetani rad kluba, a prvenstveno na tome da NK Međimurje osigura opstanak u drugoj HNL. U vezi svega iznijetog očekuje se jača podrška Grada, Županije i gospodarstvenika.
Dosadašnjem predsjedniku Marijanu Uršaniću zahvalilo se na dosadašnjem nesebičnom radu i odricanju, a koji će i dalje biti uključen u rad kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije