Nogomet: Ivan Borzić došao u Međimurje

Nogomet: Ivan Borzić došao u Međimurje

Nogometaši Međimurja su na pripremama u Medulinu. Trener Damir Biškup je o vremenskim uvjetima rekao da je očekivao puno bolje uvjete. Snijega nema, no na momente su orkanski udari vjetra. U subotu je improviziran trening u zavjetrini hotela.

Usprkos vremenu sve je napravljeno što je bilo u planu. Igrači su zakinuti za uigravanje ekipe, no odrađen je dodatni trkački dio priprema. U planu su još četiri treninga i dvije utakmice.

Protiv Slavena (poraz 3:1) želja je bila nametnuti pas igru, no igrači Međimurja kao da su se prema Biškupovim riječima prepali igrača Slavena. Protok lopte bio je spor pa je Slaven je nametnuo svoj ritam. Određeni dio trke bio je na većem nivou nego jesenas. Ekipa je na dobrom putu, došlo je pet igrača i momčad je još u fazi upoznavanja.

U klub je došao još jedan igrač. To je Ivan Borzić iz Hrvatskog dragovoljca koji će sa svojom visinom od 193 cm i borbenošću dominirati na poziciji stopera. Biškupova je želja da se dovede još jedan napadač. Povratkom u Čakovec trebali bi biti kompletni u igračkom kadru.

U srijedu slijedi utakmica s Pomorcem iz Kostrene i u četvrtak s Lokomotivom. Protiv Pomorca će igrati kombinirani sastav, a Lokomotivi će parirati udarni sastav.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije