Josip Francki Joja: Ratajec pretekao Štefulja

U devetom kolu oslabljena Fortuna bez Štefulja i Cirkvenčića sa dosta muke ovojila je nova tri boda. Jednom utakmicom više te boljem gol razlikom zadržali su vodeću poziciju ispred (jedino) neporažene ekipe Palatina.

Prvi dio utakmice pripao je igračima TMT-a, a onda su u drugom dijelu pogreškom uže obrane poklonili bodove Fortuni. Palatin je uvjerljivo porazio Vetrane Strahoninca. Šest pogodaka postiga je Denis Ratajc te za dva pogotka pretekao Danijela Štefulja.

Veterani Brezja ispustili su posljedenjim trenucima utakmice tako željeni bod. Zagorci se dosta trude, ali bez prave relizacije bodovi odlaze na stranu protivnika. Kod Agricole sa dobrom igrom uz četiri pogotka istakao se Radovan Gačal.

Ekipa Limarije Vinković odigrala je u dva dana dvije utakmice i dosta teško došla do bodova. U prvoj utakmici Partizanima je pripao prvi dio utakmice uz visoko vodstvo od 4-1. U drugom dijelu nakon jedne sporne odluke suca utakmice, revoltirani Zoran Belec iznosi loptu iz dvorane i ispucava je daleko u park.

Od toga trenutka igrači Limarije koriste svadljivost igrača Partizana i sudačku nadokadu vremena te izgubljenu utakmicu pretvaraju u pobjedu. U drugoj utakmici protiv Ekoma,
Limari su također bili na mukama ali na kraju je prevagnula igračka kvaliteta i pobjeda nije bila upitna. Ponašanje igrača obiju ekipa na ovoj utakmici bilo je za pohvalu.

Slijedeće kolo donosi derbi utakmicu Palatin-TMT, te utakmice ekipa iz donjeg dijela tablice. U završnici lige 24. veljače parovi Limarija Vinković –TMT i Fortuna-Palatin odrediti će konačni poredak na tablici. Igrači ovih ekipa biti će i nominirani za najboljeg igrača i vratara. Borba za najboljeg strijelca lige voditi će se do posljedenjeg zvižduka suca između Ratajca (37pog.) i Štefulja (35 pog.)

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije