4. Legea Cup “Djeca za djecu od srca” ide dalje

U subotu i nedjelju, 11. i 12.2. ove godine s početkom od 8 sati u dvorani II. osnovne škole Čakovec održava se 4. LEGEA CUP malonogometni turnir za uzrast U-8, U-10, U-11 i U-12, cilj je ISTI, sportom i druženjem, motivirati gledatelje da kupnjom ulaznica pomognu humanitarni projekt “Djeca za djecu od srca” , jer će se na taj način prikupljena novčana sredstva uručiti udruzi koja se prije svega bavi zdravljem djece.

Sredstava prikupljena prodajom ulaznica namijenjena su Društvu distrofičara, invalida cerebralne i dječje paralize i ostalih tjelesnih invalida, 40000 Čakovec, A. Starčevića 1.

Kupnjom ulaznice (cijena ulaznice je 10,00 kn) pomaže se jedna hvale vrijedna akcija a ujednose postaje i sudionikom nagradne igre.

4. “LEGEA CUP” malonogometni turnir će okupiti djecu iz više domaćih Međimurskih klubova i nogometnih škola, Zagorja i Podravine, Slovenije, Mađarske i Austrije, uzrasta od 7 do 12 godina. – Ovaj turnir je zasigurno jedan od turnira s najbogatijim nagradnim fondom – kažu organizazori.

Humanitarni projekt “Djeca za djecu od srca” započeo je održavanjem malonogometnog turnira u Maloj Subotici, 21.2.2010. Turnir su organizirali roditelji djece Nogometne škole Međimurje-Čakovec i tom prigodom je prikupljeno 6.300,00 kn za Udrugu za pomoć djeci s mentalnom retardacijom Međimurske županije.

Humanitarni projekt nastavljen je održavanjem 1. LEGEA CUP malonogometnog turnira 14.3.2010. u dvorani II. osnovne škole , Čakovec-Jug. Na ovom turniru od prodaje ulaznica prikupljeno je 1.850,00 kn, a taj novac kao i stolni nogomet, poklon BAT-a, uručen je Centru za odgoj i obrazovanje u Čakovcu.

Na 3. LEGEA CUP malonogometnom turniru koji je održan 13.2.2011. projekt se nastavio, a sredstva prikupljena prodajom ulaznica u iznosu od 1.830,00 kn uručena su Caritasu vararaždinske biskupije, odnosno dnevnom boravku djece “Dr. Antun Bogdan” u Čakovcu.

Još jednom napomena:
Subota 11.02. i nedjelja, 12.02.2012., početak u 08.00., s željom za puno sportskog uspjeha, zabave, veselja i radosti u pomaganju drugima, pozivamo Vas da nam se pridružite, podržite kako djecu nogometaše tako i naš humaniratni projekt “Djeca za djecu od srca” te prisustvujete turniru i na taj način pomognete u prikupljanju sredstava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije