Neizvjesni susreti treće odbojkaške lige sjever za seniore

Prošlog vikenda nastavljeno je natjecanje u 3. odbojkaškoj ligi sjever za seniore koja pokriva područje tri najsjevernije hrvatske županje. Bilo je vrlo neizvjesnih susreta, te su čak tri susreta odlučena u petom setu.

Najveće iznenašenje priredili su odbojkaši Mladosti iz Vularije svladavši vodeći varaždinski Žerek sa 3:2. Prva dva seta pripala su Mladosti sa 26:24, treći je dobio uvjerljivo Žerek, da bi u četvrtom Mladost skoro uzela i sva tri boda. Ipak, u neizvjesnom petom setu spretniji
su bili Međimurci i osvojili dva boda.

Taj rezultat je išao na ruku drugoj momčadi Centrometala koja se pobjedom nad Totovcem II od 3:1 izjednačila na vrhu sa Žerekom. Prvi set pripao je uvjerljivo Totovčarima, ali nakon toga tri sigurna seta za črečanski klub. Najbolji u redovima pobjednika bio je mladi Danijel Kopačević.

Poljanec je u gostima ostvario pobjedu od 3:2 protiv druge momčadi Varaždina. Poveo je Poljanec 2:0, Varaždin izjednačio, ali peti set ide opet na stranu gostiju. U Koprivnici je istoimeni domaćim svladao Plave također sa 3:2, iako su gosti iz Pekenice imali prednost od 2:0 u setovima.

Rezultati 8. kola:

Centrometal II – Totovec II 3:1
Mladost (V) – Žerek 3:2
Varaždin II – Poljanec 2:3
Koprivnica – Plavi (P) 3:2

Tablica:

1. Žerek +13 20
2. Centrometal + 13 20
3. Poljanec +5 14
4. Mladost +4 14
5. Varaždin II -1 12
6. Plavi -12 6
7. Totovec II -9 5
8. Koprivnica -13 5

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije