Josip Francki Joja: Derbi kola pripao Limariji Vinković

U derbiju osmog kola igrači Limarije Vinković priredili su iznenađenje pobijedivši prošlogodišnjeg prvaka i ekipu koja je po prikazanim igrama i sastavu ekipe teško mogla doživjeti poraz. Limari su imali dvije trećine utakmice prednost, a onda su dozvolili igračima Fortune da poravnaju rezultat na 3-3.

Sreća je ipak bila naklonjena ekipi Saše Grkavca za koju je na isteku utakmice pobjednički pogodak  postigao je njihov sponzor Darko Vinković. Palatin je visoko porazio fenjeraše lige Veterane Brezja, a 14 pogodaka postigao je Denis Ratajec. Ovom golijadom približio se samo na samo 4 pogotka zaostatka iza vodećeg Štefulja.

Iznenađenje je priredila ekipa Ekoma koja je uvjerljivo nadigrala i pobijedila Agricolu. Dobrom igrom i asistencijama u Ekomu istakao se Milivoj Vražić. Brkićeva ekipa obećala je osvajanje nova tri protiv Partizana što je i ostvarila. Veterani Strahoninca pobijedili su i petu utakmicu i drže priključak sa ekipama iz vrha. Na vratima Gojanca više ne blista Bogović, te se nije moglo niti očekivati više od poraza.

U sljedećem kolu Fortunu čeka novo iskušenje sa neporaženom ekipom TMT-a i ako bude u njihovim redovima prisutna nepotrebna nervoza moguća su sva tri znaka. Ostale dvije ekipe iz vrha imaju utakmice za upis novih bodova.

Na listi strijelaca vodi Danijel Štefulj sa 35 pogodaka. Četiri mala koraka je od njega udaljen Denis Ratajec i biti će neizvjesna borba do kraja natjecanja za najstrijelca lige.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije