Nogomet: U Međimurje su došli Menzil, Nynkeu, Tomić i Mikić

Nogometaši Međimurja odigrali su pripremni susret sa Slobodom iz Slakovca bez golova 0:0. Nakon susreta porazgovarali smo s trenerom Damirom Biškupom. Usprkos rezultatu Biškup je bio zadovoljan odigranim susretom po smrznutom terenu, a prigodu su dobili i mladi igrači.

Glede igračkog kadra puno toga se promijenilo u posljednjih nekoliko dana. Još se radi na tome da se dovede jedan obrambeni igrač i jedan napadač. Stigli su Mustafa Menzil, Nicolas Nynkeu, Dario Tomić i Zlatko Mikić. Nynkeu je igrao u Slaven Belupu, Hrvatskom dragovoljcu i Vinogradaru. Menzil i Tomić su posljednjih pola godina bili u Gorici. Napadač Mikić je potaknuo u Orašju, ujesen je igrao u Rijeci i bit će veliko pojačanje. To su prvoligaški i provjereni igrači.

Otišli su Begović i Međimurec radi svojih nezadovoljstva. Garba se u dva tjedna nije odazvao ni javio pa je po svemu sudeći na odlasku. Habuš je također otišao kao i Kovačić.

U srijedu još slijedi pripremni susret s Podravinom iz Ludbrega, ako vremenski uvjeti dopuste. U četvrtak se odlazi osam dana u Medulin. Za sada je dogovorena utakmica sa Slaven Belupom.

U Međimurje su došli Menzil, Nynkeu, Tomić i Mikić

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije