Tihomiru Grgiću dva srebra na Svjetskoj Karate1 Premier ligi u Parizu

U nedjelju, 15. siječnja 2012. u Parizu je održan prvi ovogodišnji turnir Svjetske Karate1 Premier lige na kojem nastupaju svi ponajbolji svjetski karatisti (nastupilo je više od 700 natjecatelja iz 61 države).

Hrvatska seniorska karate reprezentacija u katama pod vodstvom izbornika Tihomira Grgića (iz Karate kluba Globus Čakovec) ostvarila je odlične rezultate. Muška ekipa u katama osvojila je 2. mjesto i srebrne medalje potvrdivši time da 2 mjesto sa EP u Ankari prošle godine nije bilo slučajno.

Ženska ekipa u katama osvojila je također 2. mjesto, zamalo im je izmaklo 1. mjesto pošto su u finalu tijesno izgubile (3:2) od domaćina Francuske (što je još jedan dokaz dobrog i predanog rada sa našim izbornikom Tihomirom Grgićem koji je prošle godine preuzeo i žensku kata ekipu).

Ovim plasmanima osvojili su i druga mjesta u trenutnom ukupnom poretku Svjetske karate lige. Zanimljivo je da je na istom natjecanju nastupila je i naša Međimurka Maša Martinović (nekadašnja članica KK Globus) i osvojila 3. mjesto u borbama +68kg, što je ujedno i jedina medalja Hrvatske u borbama, pa ispada da su Međimurci osvojili sve tri medalje za Hrvatsku na Svjetskoj Karate1 ligi i još jednom pokazali da Međimurje spada u sam vrh Hrvatskog (i svjetskog) karatea.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije