Bogat sportski vikend: Za svakoga ponešto

Odbojka: Međimurje u borbi s Vukovarom za šestu poziciju, dvostruki program Kaštelanki; Nogomet: Prijateljski susret Međimurja i Slobode iz Slakovca; Mali nogomet: Utakmice u Podturnu, Prelogu, Murskome Središću i Čakovcu; Košarka: Međimurje dočekuje Koprivnicu, Čakovec i Rudar u gostima; Kuglanje: Kup susret Čakovca i Bjelovara; Rukomet: Turnir u Čakovcu, kadetkinje Zrinskog nastupaju u prvoj ligi; Šah: Još tri kola pojedinačnog prvenstva Međimurja.

U 15. kolu 1. odbojkaške lige Međimurje Centrometal gostuje kod Vukovara. Naši odbojkaši su 6. na tablici s 21. bodom, dok je Vukovar mjesto slabiji s bodom manje pa se očekuje velika borba za šestu poziciju. Susret se igra u subotu od 19:30 sati.

Odbojkašice Kaštela u dva dana igrat će dva susreta druge lige. Večeras (petak) će u zaostalom susretu 12. kola ugostiti drugu ekipu Zagreba. Susret se igra od 20:00 sati u dvorani Ekonomske i trgovačke škole u Čakovcu. Odbojkašice Kaštela su 5. na tablici s 20. bodova i u slučaju današnje pobjede došle bi do 3. mjesta preskočivši Sisak i Don Bosco koji imaju po 21 bod. U nedjelju u istoj dvorani od 17:00 sati suparnik će im biti Orao iz Zagreba koji je posljednji na tablici.

U prijateljskom nogometnom susretu u subotu se u 14:00 sati sastaju Međimurje i Sloboda iz Slakovca na pomoćnom terenu stadiona Mladosti u Čakovcu. Ranije je bio dogovoren susret s Nedelišćem, no naš je trećeligaš odustao od susreta zbog spriječenosti dijela igrača.

U Podturnu se nastavlja dvoranski malonogometni turnir na kojem je ove godine prijavljena 61 ekipa. Ovaj vikend odigrava se četvrtfinale i osmina finala, dok se drugi vikend odigrava sama završnica turnira. U subotu je na rasporedu 19 utakmica. Prva počinje u 12:30 sati, a posljednja u 21:10. U nedjelju će se odigrati 16 utakmica. Prva počinje u 14:00 sati, a posljednja u 20:45 sati.

Nogometni klub Rudar Mursko Središće bit će tijekom vikenda organizator međunarodnog malonogometnog turnira za pionire. Na turniru će sudjelovati 14 ekipa, a uz ostale sudjelovat će Nafta iz Lendave, Lenti iz Mađarske, Varaždin i Međimurje. Turnir počinje u subotu u 13:00 sati, a završnica je u nedjelju u 17:00 sati.

U Prelogu počinje Kup grada. U subotu i nedjelju će se odigrati po četiri utakmice. Raspored za subotu: 17:00 Trnava – ČSK, 17:50 Naprijed – Otok, 18:40 Mladost – Draškovec i 19:30 Čukovec ’77 – Galeb. Raspored za nedjelju: 19:00 ČSK – Galeb, 19:50 Otok – Draškovec, 20:40 Trnava – Čukovec ’77 i 21:30 Naprijed – Mladost.

Memorijalna nogometna liga Josip Francki Joja igra se u nedjelju u dvorani ETŠ-a od 8:30 sati. Posljednji susret počinje u 11:50 sati.

U prvenstvenim susretima košarkaške A-2 lige sjever Međimurje u subotu u dvorani 2. osnovne škole u Čakovcu u 18:30 sati dočekuje Koprivnicu. Petar Zrinski je domaćin Rudaru u subotu u 18:00 sati. Grafičar i Čakovec igrat će u petak, 3. veljače.

U regionalnom kuglačkom kup susretu Čakovec je domaćin Bjelovaru.

Rukometaši Međimurja u subotu u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu organiziraju turnir  koji počinje u 14:00 sati. U prvoj utakmici igrat će Međimurje i austrijski Berbach, pa slijedi susret Berbacha i prvoligaša Vidovca, a u posljednjem će susretu snage odmjeriti Međimurje i Vidovec.

Kadetkinje Zrinskog u nedjelju od 15:00 sati u dvorani Graditeljske škole u Čakovcu očekuje nastup u prvoj ligi. Uz naš klub još će igrati Podravka iz Koprivnice i Petrijevci.

Pred nama su još tri kola pojedinačnog prvenstva Međimurja u šahu. Danas i sutra mečevi počinju u 17:30 sati, a posljednje kolo igra se u nedjelju od 10:00 sati.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije