Neizvjesna odbojkaška liga

Nakon prijelaznog roka koji je završio 20. siječnja i nakon tri odigrana kola u 2012. godini mnogo je jasnija slika u 1.A hrvatskoj odbojkaškoj ligi. U preostalih 12 kola bit će puno borbi za vrh tablice, za ulazak u doigravanje, kao i za ostanak u ligi.

1. Mursa PAN 39
2. Rovinj 37
3. Sisak 33

Za prvo mjesto borit će se Mursa i Rovinj. Mursa trenutno ima dva boda prednosti, te vjerojatno i kvalitetniju ekipu što su potvrdili osvajanjem kupa. Već su prošli dva teška gostovanja u Sisku i Nedelišću, te je procjena da su bliže prvom mjestu. Njihov međusobni susret igra se u Rovinju. Sisak će gotovo sigurno biti treći.

4. Rijeka 28
5. Opatija 25
6. Centrometal 21
7. Vukovar 20

Rijeka, Opatija, Centrometal i Vukovar borit će se za još tri mjesta u doigravanju obzirom da tamo ulazi najboljih šest ekipa. Riječani su u najboljoj poziciji jer bježe Vukovaru čak 8 bodova.

Ostale tri momčadi vodit će veliku borbu. Opatija je bila najbolja od njih nakon prvog dijela, ali i Centrometal i Vukovar ojačali su momčadi tako da je sve moguće.

8. Daruvar 17
9. Karlovac 14
10. Zadar 14
11. Šibenik 13
12. Zagreb 12
13. Split 11
14. Varaždin 10

Preostalih sedam momčadi vodit će ogorčenu borbu za ostanak u ligi. Ispadaju dvije ekipe. Daruvar je bitno oslabio svoju ekipu, dokaz za to je poraz kod kuće od Varaždina. Stoga je jako teško prognozirati konačan rasplet što daje natjecanju veliku draž. Gotovo bi se moglo reći da su svih sedam momčadi sa istim izgledima obzirom na trenutnu kvalitetu i broj osvojenih bodova.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije