Stolni tenis: Veterani Međimurja na prvenstvu u Kotoribi

U organizaciji Međimurskog stolnoteniskog saveza i STK-a Kos Kotoriba u subotu, 21. siječnja u školskoj sportskoj dvorani održano je Veteransko prvenstvo Međimurja u stolnom tenisu za četiri kategorije. Kotoripski klub ponovno je bio uzoran domaćin prvenstva na kojem se za naslov najboljih borilo 60 natjecatelja. U kategoriji žene – veterani prvo mjesto osvojila je Vesna Wrana, druga je bila Đurđa Zver, dok je treća pozicija pripala Gordani Antončić. Sve tri su članice STK-a Mihovljan.

U muškoj kategoriji od 40 do 49 godina slavio je Zoran Vidović (Šenkovec), ispred domaćeg igrača Dražena Radmanića. Treću poziciju podijelili su Vladimir Rapaić (Katex Čakovec) i Branko Lipić (HE-DRA Draškovec).


Rino Megla (Putjane Čakovec)
bio je najbolji u kategoriji od 50 do 59 godina. Drugo mjesto je osvojio Ivica Pongračić (Mala Subotica), dok su treći bili Dražen Šantek (Putjane Čakovec) i Josip Repalust (HE-DRA Draškovec).

Kod veterana 60+ najbolji u Međimurju je Vinko Legin (Kos Kotoriba). Na drugo mjesto plasirao se Branko Vučenik (Kos Kotoriba), a treće mjesto osvojili su Hubert Peras (MSTC – Nostro Žiškovec) i Božidar Damjan (Damtex Čakovec).


MSS predložio Vinka Legina za županijsku nagradu za životno djelo Franjo Punčec


 

Na svečanosti proglašenja pehare najboljim međimurskim stolnoteniskim veteranima uručili su Dražen Koren, predsjednik Međimurskog stolnoteniskog saveza i Ivica Špicar, predsjednik STK-a Kos Kotoriba. Tom prilikom Koren je obznanio odluku Izvršnog odbora saveza kako je Vinko Legin iz ekipe Kos Kotoriba predložen za županijsku Nagradu za životno djelo Franjo Punčec.

Povezani sadržaj
Preporučeno
Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije