NK Nedelišće počinje s pripremama

Nogometni klub Nedelišće s pripremama za proljetni dio sezone počinje nedjeljnim sastankom, a prvi trening odradit će se u ponedjeljak, 16. siječnja.

U tjednu će se kombinirati s vanjskim treninzima i onima u dvorani, a prva pripremna utakmica na rasporedu je u subotu, 28. siječnja protiv NK Međimurja, fenjeraša 2. HNL.

Osim te, odigrat će se još sedam pripremnih utakmica da momčad bude što spremnija za službene utakmice, prvenstvo 3. HNL – Sjever nastavlja se 25. veljače, a NK Nedelišće gostuje u Ždralovima kod NK Mladosti. O

čekuje nas jako zanimljivo proljeće, jer uz natjecanje u 3. HNL tu je i Kup Međimurja koji se nastavlja osminom finala 28. ožujka, a Nedelišće je domaćin NK Vidovčanu iz Donjeg Vidovca.

Dolazi Bujanić, otišli Bađari te braća Stanković

Što se tiče prijelaznog roka, zasad je poznat samo povratak Nevena Bujanića iz Austrije gdje je igrao za SK Unterschutzen, koji se natječe u 1. Klasse Süd A (6. rang natjecanja).

U planu je dovođenje još nekoliko igrača, a klub su zasad napustila trojica igrača, Marko Bađari i braća Bojan i Boris Stanković, prenosi Nk-nedelisce.blog.hr.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije